L'Andorra fitxa el lateral esquerre Eudald Vergés

Prové del CE l’Hospitalet i signa per als dos cursos vinents

L'Andorra fitxa el lateral esquerre Eudald VergésFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra segueix preparant la plantilla de cara a l’estrena a la Primera RFEF i va tancar la incorporació del quart fitxatge d’aquest estiu, el lateral esquerre de 24 anys Eudald Vergés. El futbolista català va militar la campa­nya passada al CE l’Hospitalet i es vincularà les properes dues temporades a l’entitat tricolor.

Format al futbol base de la Damm, va passar a la UA Horta en categoria sènior, fins que l’estiu passat va incorporar-se a l’Hospitalet, amb qui va debutar a la Segona Divisió B. El curs passat va disputar 21 partits com a riberenc (entre aquests, un a Prada de Moles contra l’FC Andorra), va marcar dos gols i va repartir cinc assistències, xifres que exemplifiquen que es tracta d’un lateral clarament ofensiu a qui li agrada incorporar-se a l’atac i arribar fins a la línia de fons.

Un cop conegut el fitxatge per l’FC Andorra, Eudald Vergés va manifestar que està “molt feliç de poder dir que formo part de l’FC Andorra. És un club amb un gran projecte al darrere que està en constant creixement”, i va afegir que està “molt il·lusionat de poder créixer amb ell, amb moltes ganes de començar i afrontar aquest nou repte”. Vergés s’afegeix així a les altres tres incorporacions de l’FC Andorra fins al moment, l’extrem Marc Fernàndez, el migcampista Sergio Molina i el davanter centre Manuel Nieto, que arriba al Principat cedit pel Cadis.

Tots ells s’incorporaran a la disciplina tricolor la setmana vinent, concretament el 9 de juliol, quan està previst que els futbolistes arrenquin la pretemporada per preparar el debut a la Primera RFEF. L’entrenador, Eder Sarabia, tindrà més d’un mes per preparar l’inici de la lliga, ja que la primera jornada de la nova competició que disputarà l’FC Andorra serà el cap de setmana del 28 i 29 d’agost.

tracking