Bàsquet

El MoraBanc Andorra reforça el joc interior amb Conor Morgan

L’ala-pivot irlandès vestirà durant dues temporades la samarreta tricolor

El MoraBanc Andorra reforça el joc interior amb Conor MorganACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ala-pivot Conor Morgan jugarà les properes dues temporades al MoraBanc Andorra. El jugador nascut al Canadà, amb passaport irlandès, va militar els tres cursos anteriors al Joventut de Badalona i arribarà a l’entitat tricolor per reforçar la posició de quatre, minvada per la llarga lesió de Tyson Pérez.

Tot i que l’última temporada Morgan va perdre protagonisme a la rotació de Carles Duran al club verd-i-negre, l’interior havia estat un dels jugadors importants de l’equip en cursos anteriors, i en les tres temporades a la Penya suma de mitjana 7,5 punts, 3,3 rebots i 6,3 crèdits de valoració en 19 minuts disputats per duel. Es tracta d’un jugador amb potencial físic (2,06 i 26 anys), que també té bon canell des de la línia de tres punts, ja que aquesta última temporada va arribar gairebé al 40 per cent d’encert en tirs de tres anotats.

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va manifestar sobre la seva incorporació que “és un jugador polivalent en el joc interior que ens ajudarà a poder jugar agressiu com ens agrada a nosaltres”, i va afegir que “també té amenaça de tres punts i pensem que encara té marge de millora i progressió”.

Per últim, Solana va manifestar que “Morgan coneix la lliga i l’Eurocup i aquest també és un element a destacar”.

Amb l’arribada de Morgan, el MoraBanc Andorra compta amb 12 jugadors a la plantilla (un és Tyson Pérez, lesionat fins a l’abril), i el club treballa per buscar un aler que substitueixi Haukur Palsson.

EL MORABANC CONEIXERÀ ELS RIVALS EL DIA 9

El MoraBanc Andorra coneixerà divendres 9 de juliol els seus rivals a la nova Eurocup. De moment, els tricolors ja saben que evitaran enfrontar-se al València Basket a la primera fase, i que un dels rivals serà l’Herbalife Gran Canària o el Joventut. L’Eurocup ha agrupat els vint equips en deu parelles i es crearan dos grups amb deu equips cadascun, d’on vuit passaran de ronda. Més enllà del canvi en la fase regular, que ara tindrà divuit jornades, la principal revolució arribarà a la fase eliminatòria, ja que després de la lligueta, els vuitens, quarts, semifinals i final es disputaran a partit únic al camp de l’equip que hagués estat millor classificat a la primera fase.

tracking