Futbol

L'assemblea aprova els comptes de la federació

També modifica el reglament per evitar els impagaments

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea general de la Federació Andorrana de Futbol va aprovar ahir al vespre els comptes de l’exercici anterior, amb un superàvit de 121.000 euros, tal com havia explicat el Diari, amb uns ingressos d’explotació de 6.441.000 euros i unes despeses d’explotació de 6.325.000 euros.

A més, durant la reunió també es va donar el llum verd al pressupost per a aquest exercici, que serà de 6,5 milions d’euros. D’altra banda, també es va aprovar modificar el reglament general de la federació per tal de castigar els clubs que tinguin impagaments amb els jugadors o amb la CASS. En un primer moment hi haurà una moratòria, i es podria arribar fins i tot a descendir els equips en qüestió.

Álvarez també va explicar que es preveu que el nou estadi de la federació a Encamp es comenci a construir a partir del setembre, i tindrà un pressupost final d’entre 6,5 i 7 milions d’euros. Precisament sobre aquest recinte, el president de la FAF va destacar que “estarem encantats de col·laborar amb l’FC Andorra”, amb referència a la possibilitat de compartir l’estadi, tot i que posteriorment va admetre que “serà difícil perquè ells volen tenir el seu camp acabat en dos anys”, la mateixa previsió de finalització de les obres.

tracking