MOTOCICLISME

Xavi Cardelús puja al podi al Circuit de Portimao

Xavi Cardelús puja al podi al Circuit de PortimaoX. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va sumar el primer podi de la temporada amb la segona posició en la segona de les dues curses de l’Europeu de Moto2 celebrades ahir al Circuit de Portimao. A la primera de les carreres va finalitzar en quarta posició (la mateixa que tenia a la graella de sortida), mentre que a la segona de les proves va poder ser segon. Cardelús va situar-se tercer a poques voltes pel final, i es va poder posar finalment segon a només dos segons del vencedor de la cursa, el murcià Fermín Aldeguer.

Amb el quart i el segon lloc, Cardelús va pujar a la tercera posició de la classificació general amb 76 punts. El líder és Fermín Aldeguer (175) i el segon lloc l’ocupa Alonso López (136).

Després de la cursa, Cardelús va manifestar que “estic molt content perquè el segon i el quart lloc d’avui demostren que estem fent les coses bé”, i va afegir que “l’equip ha fet un gran treball i els resultats demostren que estem en línia ascendent i sent protagonistes del Campionat després de la mala sort de les primeres curses de la temporada”.

La següent cursa serà a Motorland d’aquí a tres setmanes.

tracking