Amine Noua signa per a dues temporades amb el MoraBanc

L’ala-pivot francès prové de l’Asvel Villeurbanne i reforçarà el joc interior

Amine Noua signa per a dues temporades amb el MoraBancFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va tancar el fitxatge de l’ala-pivot Amine Noua per a les dues properes temporades. El 4 gal té 24 anys, fa 2,03 metres d’alçada i ha jugat les 14 últimes temporades a l’Asvel Villeurbanne, primer formant-se a la base i posteriorment al primer equip, en què el curs passat va arribar a disputar l’Eurolliga. Al llarg d’aquests anys al conjunt de Lió, Noua ha sumat tres lligues i dues copes de França al seu palmarès. L’ala-pivot ja sap, per cert, què és jugar al Poliesportiu, ja que la temporada 2018-2019 va participar a l’eliminatòria de quarts de final en què el MoraBanc va imposar-se a l’Asvel Villeurbanne.

Noua va fer bons números la temporada passada a la lliga francesa amb una mitjana de 20,3 minuts per partit amb 11 punts, 3,5 rebots i 4,5 de valoració. A més, destaca en el tir de tres punts, amb un 43 per cent d’encert l’últim curs des de més enllà dels 6,75 metres. A l’Eurolliga els seus números van ser una mica inferiors amb 15 minuts, 5 punts, 2,5 rebots i 5,1 de valoració en els 28 duels que va jugar.

El director general del MoraBanc, Francesc Solana, va referir-se a aquesta incorporació i va manifestar que “parlem d’un fitxatge molt important per a nosaltres perquè es tracta d’un jugador que està cridat a assumir responsabilitats en la nostra idea de joc”. A més, va afegir que “és un ala-pivot complet que domina totes les facetes del joc de la seva demarcació, que té personalitat”. Per últim, Solana va cloure que “tenim la confiança que encara tingui molt marge de progressió i que la pugui fer amb nosaltres”.

La plantilla tricolor compta a hores d’ara amb deu jugadors, a més de Tyson Pérez. Han arribat Morgan i Noua, i es mantenen Hannah, Sergi García, Jelínek, Colom, Paulí, Llovet, Diagne i Olumuyiwa. La prioritat del club és ara poder tancar l’arribada d’un aler titular.

tracking