Futbol

Nogués preveu una bona cohabitació

Assegura que hi ha bona predisposició i que “volem demostrar que no som una amenaça”

Nogués preveu una bona cohabitacióMarc Basco

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El director general de l’FC Andorra, Jaume Nogués, va manifestar ahir que “volem cohabitar tots i que hi hagi una bona entesa entre les parts”, en relació a la notícia avançada pel Diari que l’entitat tricolor disputarà els seus partits a l’Estadi Nacional. A més, Nogués va destacar que “les negociacions no estan encara del tot tancades, però nosaltres anem a casa d’uns altres i l’únic que volem és demostrar que no som una amenaça”, i va cloure que “hi ha bona predisposició per totes les parts”.

Sobre els timings previstos, l’equip entrenarà fins dimarts vinent a Prada de Moles, i posteriorment marxarà a fer una estada de pretemporada a l’Albir (Alacant) fins al dia 30 de juliol, on disputarà dos partits amistosos, un dels quals contra el Vila-real. La voluntat del club és que quan l’expedició torni de terres valencianes ja es pugui entrenar a l’Estadi Nacional per aclimatar-se a la gespa de la instal·lació governamental on disputarà els partits de lliga de manera temporal durant els propers anys.

Qüestionat sobre en quina situació queda el projecte de remodelació de Prada de Moles que el comú d’Encamp té previst realitzar properament, Jaume Nogués va preferir no fer valoracions al respecte.

ELS FITXATGES, IL·LUSIONATS AMB EL PROJECTE

L’FC Andorra va presentar ahir oficialment les, de moment, sis cares noves de la plantilla tricolor per a la propera temporada. Manuel Nieto, Adrià Altimira, Marc Fernández, el porter Josele Martínez, Sergio Molina i Eudald Vergés van coincidir a destacar que l’ambició i el projecte del club han estat un motiu de pes a l’hora d’acceptar la proposta tricolor. “La primera sensació que tinc és que hi ha un bon grup i una bona base de la temporada passada. La sensació és que el club està fent les coses molt bé” va assenyalar Marc Fernández, extrem amb recorregut al futbol català –Sabadell, Badalona, Llagostera o Europa- i que prové de Grècia. Vergés, que va jugar contra l’Andorra a les files de l’Hospitalet el curs passat, per part seva va comentar que té “molt bones expectatives i que “espero aportar la meva part”. El director esportiu Jaume Nogués treballa ara per completar la plantilla i per cobrir les posicions que encara té coixes, com l’eix de la defensa i la part de dalt, ja que es busquen, almenys, dos centrals i un altre davanter. Qui no hi serà és Sergi Serrano ja que, com va informar el Diari el 19 de maig, sortirà cedit i, en aquest cas, serà al Terrassa de Segona RFEF. A més, el club va oficialitzar la incorporació en propietat del davanter Rubén Enri, que signa per tres anys, un cop s’ha desvinculat de la UD Almeria, entitat que tenia els seus drets.

tracking