Arriba Miller-Mcintyre

El MoraBanc Andorra anuncia el fitxatge per una temporada del ‘combo’ nord-americà, procedent del JL Bourg En Bresse

Arriba Miller-McintyreEUROCUP

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va anunciar el fitxatge per al proper curs de l’escorta nord-americà Codi Miller-McIntyre, de 27 anys i 1.91 d’alçada. El combo de Carolina del Nord respon a l’etiqueta de tirador, una de les posicions que la direcció esportiva volia reforçar amb la sortida de Jeremy Senglin. El nou jugador tricolor arriba provinent del JL Bourg En Bresse de la lliga francesa, i que també disputa la Eurocup, amb el que va acabar una temporada que havia començat al Partizan de Belgrad. Miller-McIntyre va ser rival dels tricolors en la seva primera temporada a Europa, a les files del Zenit de Sant Petersburg, i al partit disputat al Poliesportiu, tot i la derrota, va ser el millor jugadors dels russos amb 19 punts. El nou fitxatge del MoraBanc ha esdevingut un jugador clau en els equips on ha estat en els darrers anys.

El director general, Franc Solana, va explicar que Miller-McIntyre “està cridat a ser un jugador molt important per a nosaltres i, per això, estem molt contents de la seva incorporació i de poder anunciar la seva arribada”. Solana, a més, va afegir que “tot i que pot anotar i que té un gran lideratge, el que més ens crida l’atenció és la seva capacitat per generar joc i la regularitat d’elevadíssim nivell que ha mostrat”.

El fitxatge de Codi Miller-McIntyre és la tercera cara nova que presenta, de moment, el MoraBanc Andorra per a la propera temporada, després de la confirmació de Conor Morgan i Amine Noua. Ara mateix, la plantilla tricolor la conformen 11 jugadors, més Tyson Pérez que és baixa de llarga durada, i s’han donat un total de set baixes: Bandja Sy, Dime, Gielo, Palsson, Parakhouski, Kulvietis i Senglin.

Per acabar de tancar la plantilla, Solana busca lligar 2 jugadors més i reforçar la posició de pivot –on només hi ha Diagne i Olumuyiwa– i la d’aler, que suposaria tenir 13 jugadors a la rotació per començar la temporada.

tracking