Santa Coloma i Sant Julià busquen la classificació

Els dos equips van empatar al duel d’anada i hauran de guanyar

Santa Coloma i Sant Julià busquen la classificacióGIBRALTAR FA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Santa Coloma i l’UE Sant Julià afronten avui els partits de tornada de la primera ronda de la Conference League amb l’objectiu de sumar una victòria que els permeti passar de ronda, després que la UEFA eliminés la normativa del valor doble dels gols fora de casa.

Pel que fa al conjunt colomenc, va empatar 1-1 a Gibraltar contra el Mons Calpe en un duel en què van merèixer més, i rebrà el conjunt del penyal des de les 18.30 hores a l’Estadi Nacional (en directe per Diari TV). Sobre aquest duel, el tècnic Albert Jorquera, va destacar que “serà un partit difícil i la clau serà fer un ritme alt de pilota i mantenir la possessió”. De la seva banda, l’UE Sant Julià va viatjar a Malta on visitarà l’Gzira. Els lauredians van empatar sense gols a l’Estadi Nacional, i buscaran passar ronda des de les 20.00 hores a domicili.

Qui ja té rival per a la segona ronda és l’Inter Escaldes, que després de perdre a la fase preliminar de la Champions, ara es veurà les cares amb el Teuta albanès a la Conference League.

tracking