El MoraBanc vol Drew Crawford per al lloc d'aler

Va ser MVP de la lliga italiana la temporada 2018-2019

El MoraBanc vol Drew Crawford per al lloc d'aler

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra segueix perfilant la plantilla i ja té el principal candidat per substituir Haukur Palsson a la posició de 3. Tot i que havien sortit alguns noms com el de l’exjugador de l’Unicaja Adam Waczynski, la prioritat de Francesc Solana per a la posició d’aler és Drew Crawford, tal i com va avançar el periodista Chema de Lucas i va poder confirmar el Diari. De fet, l’entitat tricolor ja ha realitzat una oferta al jugador i estaria a l’espera de poder incorporar-lo.

Drew Crawford va jugar la passada temporada al Brescia la Eurocup, on va fer 12 punts, 5 rebots i 2 assistències de mitjana, i a Itàlia abans també havia militat al Milà (va arribar a meitat de temporada i va jugar l’Eurolliga) i al Vanoli Cremona. Precisament en aquest equip va tenir la millor campanya durant el curs 2018-2019, que va ser escollit MVP de la lliga italiana amb una gran actuació que va dur el Cremona a semifinals, i en què Crawford va acabar amb 17,7 punts, 4,1 rebots i 1,9 assistències.

Plantilla encarrilada

A l’espera de tancar el fitxatge de Crawford, el MoraBanc Andorra compta ara amb una plantilla de 12 homes (un d’ells Tyson Pérez). Els tricolors han incorporat aquest estiu Conor Morgan i Amine Noua per al joc interior, mentre que Codi Miller-McIntyre reforçarà el perímetre igual que ho farà Crawford si s’acaba incorporant al MoraBanc.

tracking