L'FC Andorra prescindeix de Carlos Sánchez 'Maño' per al segon equip

L'FC Andorra prescindeix de Carlos Sánchez 'Maño' per al segon equipFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va prescindir de Carlos Sánchez el Maño, que no seguirà com a tècnic del segon equip de l’entitat de cara a la propera temporada. Segons va saber el Diari, l’entrenador tenia la voluntat de seguir, però des del club van decidir buscar un relleu a la banqueta del que havia estat l’únic entrenador del filial des de que es va recuperar el segon equip fa dues temporades.

L’FC Andorra B va arrencar a Quarta Catalana, on va ser primer de manera destacada fins que la competició es va aturar per la Covid-19. Aquesta temporada, també marcada per la pandèmia, l’equip va finalitzar en segona posició del seu grup, que no donava dret a l’ascens.

ASCENS ‘ALS DESPATXOS’

Tot i haver acabat segon, el filial de l’FC Andorra jugarà a la Segona Catalana la temporada vinent després de la renúncia de l’Sporting Pinyana d’Almenar per competir en aquesta categoria. El filial tricolor, com a segon classificat del seu grup era el conjunt amb més mèrits esportius per ocupar aquesta plaça, i la federació catalana va atorgar-li. Ara, el filial estarà quatre categories per sota que el primer equip.

tracking