Carlos Sánchez, sorprès per la seva no continuïtat a l'FC Andorra B

El ‘Maño’ assegura que no s’esperava la decisió després d’assolir dos ascensos

Carlos Sánchez, sorprès per la seva no continuïtat a l'FC Andorra BFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carlos Sánchez el Maño, tal i com va explicar el Diari, no seguirà la propera temporada com a entrenador del filial de l’FC Andorra, nou equip de Segona Catalana. “Són sorpreses que et dona la vida. M’ho van comunicar fa uns dies i em van dir que volien canviar de perfil d’entrenador. Ho assumeixo i no cal ni demanar més explicacions ni donar més voltes però, evidentment, no m’ho esperava”. Són paraules del Maño que assegura que la vida són etapes però que esperava que es valorés més la seva feina “després de dos anys molt bons, amb dos ascensos”

Cal recordar que, recentment, i per la renúncia del Sporting Pinyana, l’Andorra B ocuparà la plaça d’aquest equip a la Segona Catalana, com a segon classificat del seu grup de tercera. Dos ascensos en dos anys, ja que el Maño va agafar l’equip a Quarta Catalana. “Esperava poder dirigir l’equip a segona, que era l’objectiu que em vaig marcar fa dos anys però bé, el club vol foc nou”. En aquest sentit, el tècnic destaca que “no m’han donat més explicacions que això, que volen un altre perfil. Normalment en aquests casos no donen els motius reals, ho maquillen, i jo tampoc les demanaré”.

Sánchez només lamenta que al haver acabat la temporada tan tard, ara ja estan totes les banquetes tancades i no hi ha gaires oportunitats. “Aprofitaré per fer algun curs formatiu i per renovar el carnet Nacional d’entrenador, que ho havia de fer al novembre” va comentar el Maño. Josep Joan Linares Lina serà el nou entrenador de l’FC Andorra B.

tracking