L'FC Andorra fitxa el central Roger Riera

El club tricolor farà oficial avui l’arribada de l’exdefensa de l’FC Barcelona B, setè reforç per a Sarabia

L'FC Andorra fitxa el central Roger RieraFC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Roger Riera serà anunciat avui oficialment com a setè fitxatge de l’FC Andorra per a la temporada vinent, la de l’estrena a la nova Primera RFEF. El central manresà, de 26 anys, es trobava lliure després d’acabar el seu vincle amb l’FC Barcelona B, al qual va aterrar el mercat d’hivern del curs passat, després de jugar dos anys al NAC Breda holandès.

Format al futbol base del Barça, Riera va ser el capità del juvenil A que va guanyar la primera UEFA Youth League de l’equip blaugrana, la del 2014 a Nyon davant el Benfica, amb el prodigiós gol de Munir des del mig del camp. Posteriorment, el nou central tricolor se’n va anar a Anglaterra, al Nottingham Forest, on no va tenir protagonisme, del qual sí que va gaudir als filials del Celta i el Vila-real. Curiosament, el gener del 2020 torna al Barça per acabar la temporada passada al filial, en el qual va jugar 14 partits, i va debutar amb derrota a l’Estadi Johan Cruyff contra l’FC Andorra (0-1) amb gol de Víctor Casadesús. Riera, que també pot actuar de lateral dret, és el setè fitxatge de l’Andorra després de les arribades del porter Josele Martínez, Sergio Molina, Marc Fernández, Manuel Nieto, Altimira i Vergés.

D’altra banda, l’equip tricolor coneixerà avui, a partir de les dotze del migdia, el calendari de la temporada vinent a la Primera RFEF.

L'EQUIP INICIA AVUI L'ESTADA A ALACANT, FINS AL 31 DE JULIOL

La plantilla de l’FC Andorra inicia avui l’estada de pretemporada a l’Albir Garden Resort, ubicat a la localitat alacantina de l’Alfàs de Pi, on treballarà fins al dia 31 d’aquest mes. Durant l’estada, l’equip d’Eder Sarabia aprofitarà per jugar dos partits amistosos a Benidorm, el dia 27 contra la UD Eivissa de Segona Divisió A i el dia 29 davant el Vila-real B, equip del porter andorrà Iker Álvarez de Eulate, en què també milita l’extricolor Iker Goujón. A més, l’FC Andorra té definits set partits més de pretemporada a l’agost en diversos emplaçaments. A casa, Llagostera, Al Rayyan i Atlètic Escaldes, i fora, l’Hospitalet, Espanyol B, Lleida i CE Sabadell.

tracking