L'FC Santa Coloma perdrà una desena de jugadors

Més d’una desena de jugadors de l’actual plantilla no seguiran al club colomenc, alguns d’ells per desavinences amb la cúpula

Els jugadors de l'FC Santa Coloma celebren el gol de Guillaume en el darrer partit de la Conference League contra l'Hibernian.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els darrers moviments i els que, de ben segur, aniran arribant i s’aniran coneixent es podrien traduir en una espècie de fi de cicle per a l’FC Santa Coloma. Ha estat una temporada llarga per a l’equip colomenc, que va acabar recentment amb l’eliminació a la Conference League davant l’Hibernian, i la cloenda de la temporada ha deixat un pòsit de canvi, de revolució. En aquest sentit, prop d’una desena de jugadors de l’actual plantilla no seguiran al club i, si res no canvia en les properes hores, a poc a poc aniran lligant el seu destí.

Cinc d’aquests deu podrien tenir, curiosament, el seu futur ja decidit, tot i que alguns d’ells han de reunir-se encara amb la direcció. I els cinc podrien tornar a coincidir en un vestidor, en aquest cas el de l’Atlètic Escaldes que, atents a la situació, ja fa setmanes que han llençat la xarxa a sobre d’alguns jugadors de l’FC Santa Coloma. És el cas d’Aleix Cisteró, Àlex Sánchez, Àlex Martínez, Pedro Santos i Juanma Miranda. El cas de Cisteró ja és oficial i el dels altres quatre futbolistes es podria revelar en els propers dies, tot i que alguns d’ells van deixar clar al Diari que havien de reunir-se aquesta setmana amb el club per acabar de resoldre el seu futur. A més, altres com el porter Miguel Ramos també marxarà i, en aquest cas, del país, per signar per la UE Sant Andreu de Tercera RFEF. Altres noms com Juan Torres, Xavi Puerto, Diego Nájera, i Andreu i Robert Ramos podrien també canviar d’aires. Tot i la més que possible marxa d’una desena o més de jugadors, també hi ha un nucli de futbolistes que, en principi, no canviaran de samarreta i romadran a l’equip. És el cas de Marc Rebés, Luis Blanco, Enric Pi, Laborda, Ferran Muxella, Tizón, Virgili, David Rodríguez, Guillaume i els porters Andrés Benítez i Joel. En un vestidor, com acostuma a passar, cada cas és un món, però alguns dels jugadors que deixaran l’entitat ho fan per desencontres amb la cúpula directiva i per no sentir-se valorats. Altres simplement han preferit escollir el projecte de l’Atlètic Escaldes en considerar-lo, ara per ara, més atractiu per a les seves carreres professionals.

Franco Gross, tècnic

Després del partit de l’FC Santa Coloma contra l’Hibernian de la Conference League, l’entrenador Albert Jorquera va confirmar que deixava el club. El tècnic de Bescanó torna a la UE Llagostera, a partir d’ara UE Costa Brava, al costat d’Oriol Alsina per formar part de l’staff tècnic de l’equip gironí, tal i com va fer fa algunes temporades. El substitut a la banqueta colomenca serà el fins ara adjunt, Franco Gross, que s’haurà d’arremangar amb els seus ajudants per acabar de confeccionar una plantilla que es quedarà curta d’efectius properament. Jorquera va fer un anunci que era un secret a veus i ja va voler deixar-ho estar durant el febrer d’aquest any presentant, fins i tot, la dimissió, en no acabar d’estar còmode amb la gestió. Finalment se’n va desdir i es va acordar que acabaria la temporada i després deixaria l’FC Santa Coloma.

Ha estat una temporada amb clarobscurs per a l’entitat colomenca. A la lliga regular va acabar segon darrere de l’Inter i tercer classificat després de disputar-se el play-off pel títol. Quedava fora d’Europa, però la victòria de la UE Sant Julià a la Copa Constitució va permetre a l’FC Santa Coloma assegurar-se la plaça en una Conference League que ha donat alegries com el 4-0 al Mons Calpe o l’excel·lent imatge mostrada contra l’Hibernian.

L'ATLÈTIC ESCALDES ES REFORÇA PER ASPIRAR A TOT

L’Atlètic Escaldes, que aquesta temporada dirigirà el malagueny Bori Moreno, té entre cella i cella un accés a Europa que el passat curs se li va escapar de les mans. Enguany ha renovat la columna vertebral i els homes diferencials de la plantilla i s’ha començat a reforçar per complir el desitjat objectiu. La setmana passada va fer oficials un bon grapat de cares noves i, a banda de l’esmentat Cisteró i els més que possibles d’Àlex Martínez, Àlex Sánchez, Pedro Santos i Juanma Miranda de l’FC Santa Coloma, els escaldencs ja han signat Aaron Sánchez, Jorge Bolívar, Álex Alfaiate, Abrahan Gómez i Ivan Garrido.

tracking