L'FC Andorra es desfà de l'Hospitalet

Enri, a la primera meitat, i Iván Gil, a la represa, van certificar el segon triomf dels tricolors

Els futbolistes de l'FC Andorra celebrant el gol de Rubén Enri.CELH / GALLARDOPHOTO

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va sumar la segona victòria de la pretemporada després d’imposar-se al Centre d’Esports l’Hospitalet (0-2) al tercer duel de preparació d’aquest estiu per posar-se a punt per a l’estrena de la Primera RFEF el cap de setmana del 28 i 29 d’agost.

Els homes d’Eder Sarabia van arrencar comandant el joc i mostrant la seva superioritat davant d’un rival dues categories inferior (disputarà la Tercera RFEF), i van estar a punt d’avançar-se d’inici amb un xut de Riverola que va treure Aliaga. El porter local, però, no va poder fer res quatre minuts després en el 0 a 1 de Rubén Enri, que va aprofitar una jugada per la banda esquerra de Manuel Nieto. Els tricolors van seguir cercant el gol abans del descans, i Nieto i Enri van tenir-lo a les seves botes, però no van mostrar-se encertats. De la seva banda, els riberencs només van apropar-se amb un tímid xut a la porteria de Nico Ratti a la primera meitat en un tret que el porter va poder atrapar sense problemes.

A la represa, Sarabia no va moure d’inici la banqueta, i sí que ho va fer el CE l’Hospitalet, que va fer un pas endavant en la seva estrena a casa aquesta temporada. Ripoll, sol davant de Ratti, i Cano, a la sortida d’un córner, van tenir l’empat a les seves botes, però no van estar encertats. El tècnic tricolor, mentrestant, va canviar els deu jugadors de camp per donar minuts a tots els homes, i ho van aprofitar, ja que pocs minuts després, Iván Gil va fer el 0 a 2 quan més estava collant l’Hospitalet amb un xut al pal llarg després d’una jugada individual. Els tricolors van anar a la recerca del tercer, però el marcador no es va tornar a moure.

Gairebé sense temps per recuperar, els homes d’Eder Sarabia afronten avui mateix una nova cita de pretemporada, en aquest cas a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, per enfrontar-se a l’Espanyol B a les 20.00 hores. Precisament el filial blanc-i-blau va ser el primer rival del tècnic basc quan va fer-se càrrec de la banqueta de l’FC Andorra en substitució de Nacho Castro.

tracking