Estades esportives

Riva rep els representants del rugbi francès per enfortir lligams

La ministra explica a la federació i a la Lliga d’Occitània el suport del Govern al projecte del VPC

Riva rep els representants del rugbi francès per enfortir lligamsSFG

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va rebre ahir representants del rugbi francès per tal d’enfortir els lligams de cooperació entre el Govern i les autoritats de l’esport de l’oval del país veí. A la trobada hi van participar la vicepresidenta de la Federació Francesa de Rugbi(FFR), Marie Pierre Pages; el president de la comissió nacional de qualificacions i membre del comitè directiu de la Lliga Nacional de Rugbi, Roland Labarthe; el president del comitè departamental de l’Arieja de la Lliga d’Occitània, M. Frederick, i el president de la comissió de qualificacions de la Lliga Occitània, Patrick Cauhape, a més de representants del VPC i de la Federació Andorrana de Rugbi.

Riva va mostrar a l’expedició francesa les instal·lacions del país preparades per a la disputa del rugbi, com el Centre de Tecnificació d’Ordino (CTO), així com l’Estadi Nacional. A la instal·lació ordinenca, més enllà del terreny de joc, també va explicar a la delegació gal·la el projecte per convertir el CTO en un referent de preparació integral per a l’esportista amb serveis de preparació física, de fisioteràpia, nutrició o psicologia esportiva.

Després de la trobada, la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va explicar al Diari que “la reunió ha estat molt profitosa i els hem explicat que el Govern dona suport al projecte del VPC”, i va afegir que “ells ens han dit que donen suport al club com un equip més de les seves lligues i que compten amb Andorra”. D’altra banda, Riva va assenyalar que “també han posat en valor la rebuda del país per a les diferents estades i ens hem emplaçat a seguir treballant”.

Precisament pel que fa a estades, ahir va arribar al país la USAP de Perpinyà, del Top-14 (primera divisió francesa), que estarà a Andorra fins dilluns vinent.

tracking