Trial

Gerard Trueba lidera els 2 Dies de Trial d'Arinsal

Encapçala la categoria vermella al davant d’Aniol Gelabert

El resident Toni Bou va fer una exhibició.Instagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Trueba va tancar la primera jornada dels 2 Dies de Trial d’Arinsal com a líder de la categoria vermella després de completar les 18 zones del recorregut amb només dos punts de penalització. Trueba va avantatjar en només un punt Aniol Gelabert, que va sumar tres punts, mentre que la tercera posició va ser per a Chatagno Gael, amb vuit punts. El millor andorrà va ser Jordi Lestang, quart amb nou punts.

Pel que fa a la resta de categories, José María Quer va ser el millor a la primera jornada entre els blaus, amb sis punts, seguit per Jorge Iglesias, amb set, i Marc Piquer, també amb set. A la categoria verda, el lideratge el comparteixen Sergi Palau i Iñaki Mas amb cinc punts cadascun, seguits per Jordi Povedano, mentre que Cristian España, amb set punts és quart. Per últim, Miguel Angel Selma va acabar la primera jornada de grocs liderant la prova al davant de Sergio Castelló i de José Luis Monreal.

Els 2 Dies de Trial d’Arinsal compten amb la participació de 300 pilots i 50 seguidors que van poder tornar a gaudir d’aquesta prova clàssica del calendari després d’un any d’absència per la Covid-19. Avui es farà la segona jornada, que clourà amb l’entrega de premis.

Durant la jornada d’ahir, el multicampió del món de trial resident, Toni Bou, va realitzar una exhibició per delectar els participants dels 2 Dies de Trial d’Arinsal.

tracking