L'FC Andorra goleja l'Espanyol B i suma el tercer triomf consecutiu

L'FC Andorra va imposar-se a l'Espanyol B.FCA

L’FC Andorra va sumar la tercera victòria consecutiva de la pretemporada després de superar 1-2 l’Espanyol B. Els tricolors van arrencar dominant i van gaudir de les primeres ocasions a les botes de Carlos Martínez, però el davanter no va mostrar-se encertat i sí que ho va estar el local Raúl Dacosta, que va superar Josele després d’una conducció en diagonal. L’FC Andorra no va desanimar-se amb el gol de l’Espanyol i Bover i Molina van tenir l’empat, igual que Carlos Martínez des dels 11 metres, però el duel va arribar 1-0 al descans.

A la represa, l’àrbitre assistent va anular un gol a l’Espanyol B a la sortida d’un còrner per fora de joc, i dos minuts després Marc Fernández va empatar per l’FC Andorra amb un xut que va acabar desviant un defensa blanc-i-blau. L’empat va esperonar els tricolors, que van remuntar poc després amb una diana de Riverola i van sentenciar amb dues dianes d’Enri.

Els tricolors afrontaran ara una setmana amb tres amistosos. Dimecres s’enfrontaran a la UE Costa Brava, dijous a l’AL Rayyan i diumenge disputaran el primer partit a l’Estadi Nacional amb el duel de preparació amb l’Atlètic Escaldes.