La selecció perd i lluitarà pel bronze

Kosovo va capgirar el partit al tercer quart, i els tricolors buscaran el tercer lloc contra Albània

La selecció perd i lluitarà pel bronzeFIBA EUROPA

La selecció masculina sub-18 va caure contra Kosovo 80-71 a les semifinals de l’Europeu C de la categoria en un partit decidit al tercer quart per la reacció dels kosovars, i avui disputarà el partit pel tercer i quart lloc amb l’objectiu de penjar-se la medalla de bronze.

Kosovo arribava com el rival a batre d’aquest Europeu C vistos els resultats que havia aconseguit a la fase de grups, però Andorra va entrar al partit molt millor i va portar el ritme del joc durant els primers minuts. L’equip de Cristian Vegas va estar liderat, de nou, per Miguel Martí, i va aconseguir tancar els deu primers minuts al davant al marcador 15-19. Al segon quart es va mantenir el mateix guió, i els tricolors van seguir manant amb una bona actuació també d’Oriol Betrian, que va permetre que Andorra marxés al vestidor al davant 33-39 després d’una cistella de Marc Martínez a dos segons per al final del segon període.

A la represa, Andorra seguia davant, però tot va canviar a l’equador del tercer quart, quan una cistella de Bardh Istrefi a quatre minuts va posar els kosovars al davant amb el 48-47. A partir d’aquí, la selecció va tenir un parell d’errades que van donar confiança als kosovars i que els va permetre agafar una renda de nou punts (64-55) al final del tercer quart. Als deu últims minuts, els nois de Cristian Vegas van anar a la recerca de la remuntada per intentar classificar-se per a la gran final, però Kosovo no va donar opcions i es va acabar enduent el duel 80-71.

Miguel Martí, amb 20 punts, 7 rebots i 11 de valoració, va ser el millor jugador del partit, mentre que Oriol Betrian amb 12 punts, 4 rebots, 2 assistències i 11 de valoració, també va ser dels jugadors destacats al duel d’ahir.

Sense opcions ja de ser campiona, la selecció encara pot tornar de Tirana amb el bronze, i aquesta tarda s’enfrontarà a Albània en la lluita pel tercer i quart lloc. Els albanesos van caure derrotats ahir per la mínima (64-63) contra Luxemburg en un duel decidit a l’últim instant.