El Morabanc vol superar el 30% de públic al pavelló

El MoraBanc manté converses amb Govern perquè el Poliesportiu pugui tenir més del 30% de capacitat que marca l’ACB

El Morabanc vol superar el 30% de públic al pavellóFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra manté converses amb el ministeri de Salut per poder tenir un aforament superior al 30 per cent als partits de la Lliga Endesa que disputi l’entitat tricolor al Poliesportiu. Les autoritats sanitàries espanyoles van establir un màxim del 30 per cent d’espectadors als duels de l’ACB, però des del club s’està treballant amb l’executiu per superar aquesta xifra. De fet, les mesures vigents que hi ha al Principat estableixen que l’aforament dels esdeveniments esportius que s’organitzin al país en interiors poden arribar al 50 per cent de públic.

Sobre la possibilitat de tenir més espectadors del que preveu l’ACB, el cap de màrqueting i comunicació del club, Gabriel Fernàndez, va destacar que “podria ser que la quantitat autoritzada fos superior a la que permet l’ACB, però també podria ser que fos inferior. El Govern ens marca el llistó”, i va afegir que “encara queden molts dies i l’evolució és dinàmica. A més, va assenyalar que “sembla evident que no podrem comptar amb el pavelló ple, però creiem que tampoc passarà com la temporada passada i no jugarem a porta tancada”, i va cloure que “les converses a dia d’avui aniríen en un percentatge superior al que s’ha tancat a l’ACB, però ho dirà l’evolució de la pandèmia”. A més, també es preveu que hi hagi públic als dos amistosos que l’equip jugarà al país.

Sobre el públic, Oriol Paulí va assenyalar que “l’any passat ho vam notar molt i els vam trobar molt a faltar, tant de bo puguem gaudir aquest any amb ells”.

Una plantilla que il·lusiona

L’equip farà avui el primer entrenament al complet (amb l’excepció de Guille Colom, que està disputant l’Europeu de petits estats, i de Tyson Pérez, que segueix lesionat) després de l’arribada durant les últimes hores de Codi Miller-McIntyre, Drew Crawford, Clevin Hannah i David Jelínek. Una plantilla que il·usiona, segons van confessar ahir dos dels jugadors tricolors, Sergi García i Oriol Paulí.

L’aler català va declarar que “l’objectiu és acabar entre els vuit primers al final de la primera volta i de la segona, i amb l’equip que hem muntat tenim moltes opcions de fer-ho”, i va afegir que “els nous fitxatges venen amb moltes ganes”. Per últim, va confessar que “estem acostumats a jugar molts partits i aquest any tenim una plantilla molt llarga que ens permetrà fer rotacions”.

De la seva banda, Sergi García va referir-se al canvi de format de l’Eurocup i va afirmar que “amb el nou format de lliga regular haurem de ser molt sòlids, però tenim una plantilla llarga i estem preparats per a tot”.

UN PAÍS FET SAMARRETA

El MoraBanc Andorra va presentar ahir en societat les dues noves equipacions per a la propera temporada a l’FNAC dels grans magatzems Pyrénées amb dos models de luxe, Oriol Paulí i Sergi García. Les samarretes de la marca Hummel (la primera blava i la segona groga) representen elements clàssics del país com les muntanyes i la vegetació. “Hummel ha fet el disseny que teníem al cap i del qual anàvem al darrere fa temps”, va destacar el cap de comunicació i màrqueting del club, Gabriel Fernàndez, que tot seguit va afegir que “pensàvem, què sentiries si portessis el país posat en una samarreta de bàsquet? I estem contents amb el resultat”. Però més enllà del màrqueting, els que al final seran els encarregats de lluir les samarretes, els jugadors, també estaven encantats i com nens amb sabates noves. “Ens sentim molt identificats amb Andorra i és una samarreta el cent per cent del país amb la bandera al darrere o els paisatges al davant”, va assenyalar Sergi García, que va afegir que “aquest sempre és un moment especial perquè serà la nostra pell tota la temporada, i crec que la veurem a molts aficionats al Poliesportiu”. De la seva banda, l’altre model improvisat d’ahir, Oriol Paulí, va comentar que “sempre fa il·lusió perquè la portem tot l’any i és un dia important per al jugador, representa tot un país i estem molt contents amb l’equipació”. Les noves samarretes ja es poden comprar a les oficines del club, a la botiga on-line, o al córner del MoraBanc Andorra que hi ha als grans magatzems Pyrénées.

tracking