Futbol

Gerard Piqué 'pren possessió' de l'Estadi Nacional

El propietari de l’FC Andorra va fotografiar-se al parc, on va gaudir del Tobotronc amb el seu fill

Gerard Piqué a l'Estadi Nacional.INSTAGRAM

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El futbolista de l’FC Barcelona i un dels propietaris de l’FC Andorra, Gerard Piqué, va visitar dilluns el país amb aturada a l’Estadi Nacional per veure els jugadors tricolors abans d’una setmana carregada d’amistosos amb fins a tres duels programats. La instal·lació del Govern serà la casa del club els propers anys de manera temporal i Piqué va fotografiar-se sobre la gespa a més de veure’s amb la plantilla. A més, el defensa blaugrana va gaudir d’una jornada d’esbarjo a Naturland amb la seva família, tal com va demostrar a les xarxes socials baixant pel Tobotronc amb el seu fill, Sasha.

L’equip tricolor afronta una setmana carregada amb tres amistosos entre avui i diumenge. El primer serà avui contra la UE Costa Brava (antiga UE Llagostera), demà serà el torn de l’Al-Rayyan, de la Primera Divisió de Qatar, i diumenge l’FC Andorra jugarà contra l’Atlètic Escaldes. Sobre aquests duels, el tècnic, Eder Sarabia, va manifestar que “estem tenint una pretemporada exigent de rivals i partits, que és el que volíem perquè ens servís per veure coses, i corregint detalls”, i va afegir que “ara venen dos rivals seguits de molta entitat que ens comprometran i volem fer un pas més en l’aspecte defensiu per polir-ho”.

Sobre la pretemporada va assenyalar que “estem anant bé pel camí marcat, la feina de l’any passat ens ha servit per establir les bases”, i va cloure que “encara hi ha coses per corregir”.

ABONAMENTS D'ENTRE 49 I 80 EUROS PER A PRIMERA RFEF

L’FC Andorra va presentar ahir la campanya d’abonats per a aquesta temporada amb el lema Junts cap al cim, amb relació a la “muntanya de la Primera RFEF, que és molt alta, però si la fem junts arribarem més lluny”. Per a totes aquelles persones abonades la temporada passada (poc més de cent) que renovin el carnet, els preus seran d’entre els 49 euros (entre 13 i 17 anys, i més de 65 anys) i els 64, per l’abonament de categoria general. Pel que fa a les noves altes, les de categoria sènior i juvenil costaran 60 euros, i les generals 80. Els menors de 12 anys podran tenir l’abonament de manera gratuïta. Els aficionats que vulguin fer-se socis o renovar el carnet ho hauran de fer mitjançant un formulari al lloc web de l’entitat.

tracking