Quart lloc d'Irineu Esteve a la Pujada a Lysebotn

L’equip de fons tanca l’estada a Noruega amb algunes curses

Quart lloc d'Irineu Esteve a la Pujada a LysebotnFAE

Publicat per

L’equip d’esquí de fons de la FAE va tenir un primer tast de competició en aquest inici de pretemporada amb la participació al Blink Festival de Sandnes (Noruega) en la modalitat de roller-ski, on Irineu Esteve va finalitzar en quart lloc la Pujada a Lysebotn. A més d’Esteve, també van participar en l’estada de pretemporada i al Blink Festival Carola Vila, els joves Quim Grioche i Gina del Rio, així com el fondista espanyol Imanol Rojo.

La Pujada a Lysebotn va ser la primera de les tres curses del Blink Festival, i més enllà del quart lloc d’Esteve, Carola Vila va cloure 22a i Imanol Rojo, 14è. Entre els júniors, Gina del Rio va acabar a prop del podi amb el sisè lloc i Quim Grioche va ser 22è. A la segona prova, el circuit de Sadnes, Esteve va ser 21è, seguit de prop per Rojo, 24è, mentre que Carola Vila va creuar l’arribada en 25a posició. Per últim, a la cursa per equips, el conjunt format per Esteve, Rojo i Vila va ser l’11 de 16 participants.

El director de fons de la FAE, Joan Erola, va manifestar que “la concentració i les competicions van anar molt bé”, i va afegir que “hem pogut completar la planificació que havíem previst, amb tirades molt llargues de roller-ski que a Andorra no podem fer”.