El nou projecte del MoraBanc arrenca marcat per la il·lusió

Navarro es mostra satisfet amb la plantilla i confia en el bon retorn de Diagne

Ibon Navarro saludant Codi Miller-McIntyre a l'entrenament d'ahir.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va fer ahir el primer entrenament al complet de la temporada (en espera de Guille Colom, a l’Europeu de petits estats, i de Tyson Pérez, lesionat) i el tècnic, Ibon Navarro, va destacar sobre aquest nou projecte que “si hi ha una paraula per definir la nostra sensació és il·lusió”, a més d’assenyalar que “crec que tenim la plantilla que volíem i ara hem de fer una feina important d’encaixar tots els jugadors i crear l’esperit d’equip que vam tenir la temporada passada”. Qüestionat pels objectius de cara al nou curs, el tècnic basc va afirmar que “jugar el play-off i arribar el més lluny possible a l’Eurocup segueix sent el nostre objectiu”, però va voler deixar clar que “també ho és d’altres equips i ens toca treballar perquè les diferències seran molt petites”.

La plantilla compta amb cinc cares noves respecte a la temporada passada, però més enllà dels fitxatges, Navarro espera amb candeletes el retorn de Moussa Diagne després de gairebé dos anys sense jugar. L’entrenador va explicar que “l’he vist bé, però han estat tres entrenaments d’arrencar i d’agafar automatismes. Li costa, però es troba bé i no té cap molèstia”. Sobre la importància del senegalès, Navarro va afirmar que “és clau per a nosaltres i l’equip dels últims anys s’havia fet al voltant seu i no ha jugat, per això el que vam fer era diferent al que hauríem d’haver fet”, i va agregar que “estic convençut que Moussa hi serà, no sé si al cent per cent a l’inici o quant necessitarà, hem de tenir paciència, però l’equip està fet amb la idea que ell hi sigui”.

Ibon Navarro també va admetre que amb les noves incorporacions i configuració de la plantilla també hi ha la intenció de descarregar Hannah de responsabilitat ofensiva, i va destacar que “hem buscat tenir una font més de generació de joc i d’avantatges més a l’exterior amb el canvi de Codi Miller-McIntyre per Senglin, perquè ell era dels millors d’Europa anotant, però li costava més generar per als companys, i crec que amb el Codi aquest aspecte l’hem millorat”.

Per últim, el tècnic va referir-se a la presència de públic, i va manifestar que “tant de bo puguem veure els espectadors ben aviat, però hem d’anar de mica en mica”, i va cloure que “segur que aviat hi haurà molta gent, no ple, però si força gent”.

tracking