poliesportiu

L'OTSO 25K ja supera els 156 inscrits de l'edició de l'any passat

La principal novetat és una cronoescalada ciclista fins al port d’Envalira i també es mantenen les altres curses

Un instant de la presentació.Comú d'encamp

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’OTSO 25K d’Encamp celebrarà el cap de setmana la seva tercera edició amb un augment de participació respecte a l’any anterior. Les inscripcions romandran obertes fins divendres, però ahir ja estaven per damunt de les 160 persones, quan el 2020 va ser de 156 competidors, i prop del 90 per cent són d’esportistes de fora del país. La principal novetat de l’edició d’enguany és la Crono 25K que es disputarà dissabte, una cronoescalada ciclista que arrencarà des de la plaça dels Arínsols encampadana i que tindrà la línia d’arribada al port d’Envalira.

La sortida de l’OTSO 25K running serà també a la plaça dels Arínsols i final al port d’Envalira, i se celebrarà diumenge. Pel que fa a les altres dues curses, el final també serà a Envalira, però l’OTSO 7K i l’OTSO 7K de roller-ski arrencaran a Grau Roig.

El conseller d’Esports, Infància i Joventut d’Encamp, Xavier Fernàndez, va manifestar que “hem allargat la cursa dissabte i diumenge per donar vida a hotels i restaurants fora de les temporades altes i els participants poden fer la cursa de ciclisme i la de córrer”. De la seva banda, el director d’OTSO, Jordi Solé, va declarar que “la cronoescalada era una petició que havíem tingut i ara hem convertit en realitat”.

Les inscripcions tenen un vessant solidari, ja que es col·labora amb Unicef Andorra i amb la fundació del ciclista professional que resideix al Principat Esteban Chaves.

tracking