Bàsquet

El MoraBanc busca contra la Penya el quart triomf seguit a l'Eurocup

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra es desplaça aquesta nit a Badalona per enfrontar-se a la Penya (21.00 h, Esport 3 i dial 233 Andorra Telecom) a la recerca de la quarta victòria seguida a l’Eurocup. Els tricolors, més enllà de l’estrena amb derrota contra el Lokomotiv, sumen la resta de partits per victòries en competició europea i volen mantenir la ratxa davant d’un rival a qui ja han guanyat aquest curs a l’ACB.

Els tricolors mantindran les baixes de Crawford, de qui el club va informar ahir que estarà tres setmanes fora per un esquinç de turmell, Sergi García, Gal Mekel i Tyson Pérez, i els dubtes de Nacho Llovet i Guille Colom, mentre que els locals estaran en quadre a la posició de base sense Guillem Vives ni Ferran Bassas, i amb la baixa també de Brandon Paul.

Sobre el duel, l’assistent tricolor, David Eudal, va manifestar que “és un equip amb molt de talent que juga un molt bon bàsquet, amb grans jugadors i un molt bon entrenador”, i va afegir que “estem en un bon moment les darreres setmanes i volem continuar així”.

Els tricolors volen repetir triomf a l'Olímpic.

tracking