Irineu Esteve acaba 48è a la cursa FIS de Gaalaa

Aquesta setmana s’estrenarà a la Copa del Món a Lillehammer

Irineu Esteve, en una cursa anterior.NORDIC FOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve va finalizar en 48a posició a la cursa FIS de 15 quilòmetres estil clàssic celebrada a Gaalaa (Noruega), segona prova que disputa aquesta temporada. El fondista va completar el recorregut en 35’13”3, a més de dos minuts del vencedor, el noruec Martin Loewstroem Nyenget, que va fer un registre de 33”04. La resta de places de podi van ser també per esquiadors locals, amb Harald Oestberg Amundsen en segona posició, i Mattis Stenshagen ocupant la tercera plaça al final de la cursa.

Pel que fa a la prova femenina, en aquest cas de deu quilòmetres, Carola Vila va acabar 36a amb un registre final de 27’49”6, a 2’03”6 de la guanyadora, l’esquiadora local Silje Theodorsen, acompanyada al podi per les seves compatriotes Silje Oeyre Slind, i per Kathrine Rolsted Harsem.

Tant Esteve com Vila seguiran durant aquesta setmana a Noruega, on el cap de setmana s’estrenaran en una cursa de la Copa del Món aquesta temporada a l’estació de Lillehammer. Per a divendres hi ha prevista la disputa de la prova esprint, mentre que dissabte serà el torn de les curses d’estil patinador, amb la de 10 quilòmetres per la categoria femenina, i la dels 15 quilòmetres per la masculina.

De la seva banda, Roger Puig va disputar les primeres cites de la temporada de la Copa d’Europa d’esquí paraalpí on va aconseguir una cinquena posició com a millor resultat a una de les mànegues. La propera cita per a l’esquiador serà la Copa del Món el 17 de desembre.

tracking