Exhibició tricolor (98-75)

El MoraBanc suma la quarta victòria a la Eurocup després d’apallissar el Türk Telekom Ancara

Moussa Diagne esmaixant.MARTÍN IMATGE

El MoraBanc Andorra va sumar la quarta victòria a l’Eurocup després d’imposar-se amb contundència 98-75 al Türk Telekom Ankara en un duel rodó des de l’inici. Més enllà d’un petit sotrac al tercer quart, que realment no va fer perillar el triomf en cap moment, els tricolors van fer un partit excels tant en atac com en defensa, amb una actuació coral amb quatre jugadors per sobre dels 10 punts, i amb gairebé tota la plantilla sentint-se important i aportant el seu granet de sorra a la victòria.

Els tricolors van arrencar endollats, amb un joc coral que va permetre fer mal tant des de dins amb Diagne i Llovet com des de fora amb tres triples en tot just quatre minuts i mig. El Türk Telekom aprofitava també la qualitat dels seus homes en el joc exterior per mantenir-se dins, encistellant també tres vegades des de més enllà dels 6,75. El MoraBanc va seguir endollat, intens, sòlid i guanyant la lluita pel rebot, tancant el primer quart 11 amunt (29-18).

El MoraBanc anava incorporant a la causa tots els jugadors que anaven sortint i va seguir fent gran la ferida turca amb un 11-0 de sortida que situava la diferència en 22 punts (40-18) i amb bons minuts de jugadors com Crawford, que va reaparèixer després de la lesió. Els turcs, però, van tenir un rampell d’orgull i una petita desconnexió tricolor per provar d’eixugar la diferència en un duel que va arribar 51-34 al descans.

A la represa, un mal inici tricolor, que va treure de polleguera Ibon Navarro a la banda, va fer que els visitants s’acostessin fins als 11 punts, tot i que Arteaga, inèdit fins al moment, va donar aire a l’equip amb dues cistelles seguides. Els turcs seguien apropant-se, però sense baixar mai dels deu punts en un quart que va finalitzar 13 amunt (68-55). L’equip era conscient que la victòria no es podia escapar de cap de les maneres i va exemplificar-ho Hannah a l’inici de l’últim període amb vuit punts seguits per decidir que ja s’havia acabat el bròquil, i l’últim període va servir per arrodonir l’exhibició tricolor i seguir fent passos pel camí correcte tal icom va demostrar-se dissabte contra l’Obradoiro. Precisament, el següent rival del MoraBanc serà l’altre equip gallec de l’ACB, el Río Breogán, diumenge al migdia a domicili, i dimarts que ve es repetirà sessió de Eurocup al Poliesportiu, en aquest cas amb el duel contra el Lietkabelis.

Codi Miller-McIntyre llança a cistella amb l'oposició d'Anthony Clemmons.