MOTOCICLISME

Xavi Cardelús realitza un balanç agredolç de la temporada

Destaca l’Europeu de Moto2, però es mostra decebut pel Mundial de MotoE

Cardelús, en una cursa del Mundial de MotoE.PSP / Lukasz Swiderek

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va fer un balanç agredolç un cop acabada la temporada. Enguany, el pilot ha participat en la Copa del Món de MotoE (motos elèctriques) i en l’Europeu de Moto2, a més de disputar també una prova del Mundial de Moto2 com a wild-card. Un cop posat el punt final, el corredor va quedar-se amb aspectes positius, però tampoc va amagar algunes decepcions.

Per a Cardelús, la part positiva de la temporada va ser a l’Europeu, en què va ser quart, i va manifestar que “he aconseguit el millor resultat final de la meva carrera esportiva i el balanç global és molt positiu”, tot i afegir que “el problema mecànic a l’última cursa de València i la caiguda a Motorland m’han acabat impedint ser tercer, una posició que estava al meu abast i que, sens dubte, hauria fet més justícia amb la feina feta”.

La part negativa, però, es va veure al Mundial de MotoE, i el pilot va confessar que “no estic del tot content amb com han anat les coses”, i va agregar que “als entrenaments hem estat sempre entre els 10 primers, però per una circumstància o l’altra, aquests bons resultats no s’han acabat reflectint a la cursa”. Per últim, com a valoració final, Cardelús va cloure que “he seguit fent passes endavant en unes categories molt competides i l’objectiu no és cap altre que el de seguir en la mateixa línia”.

tracking