Derrota del MoraBanc a Lugo (83-74)

Els tricolors queden pràcticament sense opcions de ser a la Copa del Rei

Derrota del MoraBanc a Lugo (83-74)ACB PHOTO / C. CASTRO

El MoraBanc Andorra ha perdut 83-74 a la pista del Río Breogán i es queda pràcticament sense opcions de disputar la Copa del Rei de Granada. Els tricolors no s'han sentit còmodes en pràcticament cap moment, i han acabat sucumbint davant d'un conjunt gallec que s'ha mostrat superior al llarg del partit.

Els tricolors han arrencat força espesos, sense mostrar-se encertats en el tir, i tot i que poc han anat millorant, han anat sempre a remolc. Els homes d'Ibon Navarro patien molt en la defensa del pick and roll, i arribaven al descans perdent 38-34. A la represa, un 0-5 del MoraBanc els apropava a només un punt, però els locals han respost amb un 10-0 de parcial per marxar 11 amunt (50-39) i situar-se amb la màxima diferència del partit. Els tricolors han seguit intentant-ho, però no s'han trobat còmodes en gairebé cap moment del duel i han tancat el tercer quart 61-53.

A l'últim període, els locals han tornat a marxar fins als 12 punts, i tot i que el MoraBanc ha intentat tornar a enganxar-se al partit amb un 1-8 de parcial, el conjunt gallec no s'ha deixat sorprendre i s'ha acabat imposant per 83-74.

Els tricolors jugaran dimarts contra el Lietkabelis a l'Eurocup al Poliesportiu, i dissabte rebran el Casademont Saragossa també a casa.