L'FC Andorra remunta i venç a Castelló (1-3)

L’FC Andorra suma el tercer triomf seguit a la lliga després de remuntar a domicili el Castelló

Un instant del duel disputat ahir a Castelló.CD CASTELLÓ

L’FC Andorra va sumar la tercera victòria consecutiva a la Primera RFEF després de remuntar 1-3 al Castelló en un duel pràcticament rodó dels tricolors que els permet seguir una setmana més a la part alta de la taula. El Castelló, que va acabar amb nou homes, no va mostrar-se còmode gairebé mai sobre el terreny de joc.

Sarabia va revolucionar l’aliniació respecte al duel de la passada jornada, potser pensant en la Copa, però els tricolors van arrencar millor amb un parell de tímides arribades que no van suposar cap perill per a Campos i, de fet, el que va arribar va ser l’1-0 del Castelló quan tot just s’havien disputat set minuts de joc, i en la primera oportunitat dels locals. Moyano va penjar una pilota des de la dreta al punt de penal perquè Barco rematés amb una semixilena que va sorprendre un Ratti que hauria pogut fer més, després que la pilota toqués el pal. L’FC Andorra va buscar l’empat, però va ser Pablo Hernández qui va tenir el 2-0 evitat per Ratti amb una gran intervenció.

Els homes de Sarabia s’anaven trobant més còmodes sobre la gespa, però amb la rèmora del marcador, i van intentar-ho amb les jugades d’estratègia, com va acabar arribant l’empat d’Eudald al minut 31. En el quart còrner gairebé consecutiu, el lateral va aprofitar un rebuig per engaltar un tir que va sorprendre Campos després de tocar en un defensa. Amb l’empat, l’Andorra va seguir sent el dominador del partit, però sense generar ocasions per remuntar, tot el contrari que els locals, que van obligar que Ratti fes una gran intervenció a xut de Bilal, però el marcador no va tornar-se a moure i el duel va arribar amb l’1-1 al descans.

A la represa van seguir sent els tricolors els encarregats de dur el domini del partit, fet que va provocar que l’afició local xiulés per moments, tot i que ni els del Principat ni el conjunt castellonenc generaven ocasions clares que comprometessin els porters fins que al minut 61 Manu Nieto va finalitzar des de la frontal amb una fina rematada una gran jugada col·lectiva de l’equip que va suposar l’1-2, i que posava als de Sarabia per davant. L’FC Andorra no va conformar-se ni molt menys amb el segon, i Marc Fernández i Pastor van tenir el tercer a les seves botes, però el que va canviar el partit va ser l’expulsió de Koné al minut 65 després de colpejar Morer a la cara. Els tricolors no volien sorpreses i amb un gran xut des de fora de l’àrea al minut 70 de Marc Fernández van acabar de sentenciar un partit que es va acabar de decantar definitivament quan Sibille va veure la segona groga i va deixar el Castelló amb nou.

Ara, l’equip d’Eder Sarabia afronta l’última setmana de competició del 2021 amb un doble compromís. Dimarts serà el torn de la Copa del Rei amb la visita del Celta a l’Estadi Nacional a partir de les 19.00 hores, mentre que dissabte, també a casa, els tricolors jugaran l’últim duel de l’any contra l’Atlético Sanluqueño a les 17.00 hores.