Mantenir la bona dinàmica

El MoraBanc vol aferrar-se a les opcions de ser a la Copa del Rei contra el Breogán

Mantenir la bona dinàmicaACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra visita el Pazo dos Deportes de Lugo per enfrontar-se a una de les revelacions d’aquest inici de temporada, el Río Breogán. Els gallecs, que venen de pujar des de la LEB, van tenir un gran inici de temporada, tot i que en les últimes jornades els està costant més. El conjunt de Lugo, a més, porta gairebé un mes sense competir després de patir un brot de Covid-19, l’aturada per les seleccions i que el cap de setmana passat s’ajornés el seu duel a Bilbao per problemes amb un dels rellotges de possessió.

El MoraBanc és conscient que les oportunitats de ser a la Copa del Rei són petites, però que per seguir-hi enganxat ha de tornar de terres gallegues amb la victòria. Moussa Diagne no va viatjar per la lesió muscular al gluti (s’afegeix a les baixes de Tyson Pérez i David Jelínek). Sobre el partit, el tèncic tricolor Ibon Navarro va manifestar que “la clau per tenir opcions de guanyar aquest partit és igualar el nivell d’energia i il·lusió que posaran ells i que ja sabem que serà molt alt”, i va afegir que “crec que tal com està l’equip crec que ho podem fer però també és veritat que els darrers partits han estat a casa i ara hem de fer això a fora”.

L’entrenador basc va referir-se també a l’evolució de l’equip durant les últimes setmanes i va assenyalar que “està clar que ara estem millor que fa un parell de mesos però encara hem de millorar sobretot en consistència, en allargar els bons moments que tenim durant el partit i en intentar que els dolents no siguin tan dolents”.

Des del vestidor, l’aler-pivot francès Amine Noua va declarar que “ens espera un partit molt complicat perquè tots els partits en aquesta lliga ho són, tots els equips et poden guanyar”, mentre que va agregar sobre l’estat de l’equip que “veig l’equip amb moltes ganes i amb desig darrerament, estem en una bona línia i ens plantegem el futur partit a partit intentant guanyar-los tots”.

La d’aquest cap de setmana serà una jornada solidària amb l’illa de la Palma per l’erupció del volcà, ja que Movistar, patrocinador de la lliga, entregarà 15 euros a la Creu Roja per cada punt anotat.

BALANÇ IGUALAT A LUGO A L'ACB

La d’avui serà la cinquena visita del MoraBanc Andorra a Lugo a l’ACB amb un balanç de dues victòries i dues derrotes, com a l’última visita al curs 2018-2019 (85-79).

tracking