atletisme

68è lloc de Carabaña i 11è en el relleu mixt a l'Europeu de Cros de Fingal

L'equip nacional.

Nahuel Carabaña va finalitzar en 68a posició a la cursa sub-23 de l’Europeu de Cros que s’està celebrant a Fingal (Irlanda). El corredor va finalitzar el recorregut de la cursa amb un temps de 26”48, a 2”19 del vencedor de la prova, que va ser el britànic Charles Hicks, seguit per l’irlandès Darragh Mcelhinney i pel corredor de Luxemburg Ruben Querinjean.

Pel que fa a la cursa de relleus per equips, la selecció nacional va tancar la classificació amb una 11a posició. L’esquadra formada per Aina Cinca, Pol Moya, Xènia Mourelo i Carles Gómez va registrar un temps final de 20’39”17, a més de dos minuts i mig de la Gran Bretanya, que va endur-se la victòria. El podi van completar-lo França i Bèlgica.