El BC Morabanc vol guanyar per acabar bé l'any

El MoraBanc Andorra vol acabar l’any amb una victòria clau per poder mantenir la bona línia al Poliesportiu

Guanyar per fer calaixMORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra posa aquest vespre el cadenat a un any natural amb arestes i amb el desig d’acabar el 2021 amb un triomf per mantenir la bona línia que acostuma a oferir l’equip tricolor al Poliesportiu. També per fer calaix pel que vindrà i futurs compromisos que es puguin ennuegar, un cop gairebé descartada la presència a la fase final de la Copa del Rei a Granada.

Arribarà al Poliesportiu, a les 20.45 hores, el Casademont Saragossa, amb algunes cares noves i sense Stan Okoye, lesionat, i ferit per la darrera derrota patida al pavelló Príncipe Felipe davant el Fuenlabrada. “Tenim molt respecte pel Saragossa perquè compta amb jugadors d’alt nivell i amb experiència a la lliga ACB com Waczynski o Deon Thompson, que van ser companys meus a Màlaga”, va afirmar el base tricolor Gal Mekel. L’israelià va adfegir que “sabem que ens espera un partit dur i hem de jugar amb energia i convicció per poder guanyar davant del nostre públic”. El MoraBanc es presentarà amb la voluntat de mantenir la inèrcia mostrada a l’Eurocup i als compromisos de la Lliga Endesa disputats a la bombonera, on els tricolors acostumen a explotar el plus d’energia i encert que dona el fet de jugar a casa. Malgrat els dubtes en el tram final, que s’han repetit en alguns moments d’altres partits, la victòria continental davant el Lietkabelis Panevezys va deixar una lliçó en el tècnic, Ibon Navarro. “Els alts i baixos són normals en els equips que tenen jugadors nous i al que aspirem és a tenir regularitat i que els baixos siguin menys habituals. És impossible estar en alt durant tot el partit”, va assegurar. Navarro va explicar que “el Saragossa té un gran entrenador i té molt bons jugadors, dos per posició amb un nivell molt alt”, i va afegir que l’equip de Ponsarnau “ha fet canvis i ara l’únic que necessita és temps perquè té molt bon equip”. L’entrenador del MoraBanc Andorra va deixar clar que “trobarem un rival molt fort i cada dia que passi jugarà molt millor”. Mekel també va parlar sobre la seva adaptació a l’equip –va arribar fa dos mesos al club– i va explicar que espera “estar aviat en la meva millor forma perquè noto que de mica en mica vaig tornant al meu ritme de competició després d’unes setmanes aturat”.

Partit a 40 minuts

L’entrenador del Casademont Saragossa, Jaume Ponsarnau, va indicar abans de viatjar cap al Principat que “hem d’entendre i viure el partit a 40 minuts. Andorra té molt bones ratxes i els hem de fer front, ja que juguem davant d’un equip molt físic”. Per a Ponsarnau, el MoraBanc és “un dels equips que corren millor de l’ACB, no només en quantitat sinó en qualitat, ho fan amb bot, passades llargues; en aquest sentit té molta virtut a la carrera. Tenen jugadors molt verticals i d’altres amb el talent i la qualitat perquè, amb la passada, trobin els trucs del seu joc”.

Ibon Navarro seguirà sense poder comptar amb David Jelínek, manté el dubte d’incloure Moussa Diagne en la rotació –ha fet dos entrenaments amb l’equip ja recuperat de la lesió– i serà el primer partit sense Sergi Garcia, que ha fitxat pel Gran Canària.

AVUI CAP NEN SENSE JOGUINA

Els jugadors del MoraBanc Andorra s’han adherit a la tradicional campanya de recollida de joguines en favor de Càritas i organitzada per RTVA. Avui, els aficionats també en portaran.

tracking