ral·li

Llovera segueix endavant

Una bolcada al pròleg de dissabte el va posar contra les cordes

El camió de Llovera després de ser reparat.FOTOESPORT

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera ha patit un inici accidentat en la present edició del Ral·li Dakar. Al tram final del primer pròleg, el de dissabte, el pilot va bolcar el camió mentre intentava un avançament i l’ensurt va fer perillar seriosament la seva continuïtat a la cursa. La gran feina dels mecànics va permetre Llovera i el seu equip del Fesh Fesh prendre part ahir de l’etapa 1B amb inici i final a Hail, de 514 quilòmetres i 333 d’especial. L’andorrà i els seus companys, Marc Torres i Jorge Salvador, sortiran avui en la segona etapa del Dakar, de 568 km entre Hail i Al Artawiyah, sent 37ens en la classificació general.

Pel que fa als cotxes, el resident Mathieu Baumel, copilot de Nasser al-Attiyah, lidera la categoria de cotxes amb un temps de 3h30’53”, mentre que Cyril Despres i Taye Perry són 10ens a 48’53”.

En prototips lleugers, Margot Llobera i Mercè Martí són les millors classificades en dones. En motos, els resident Adrien Van Beveren, Sam Sunderland i Joan Barreda són 4t, 6è i 17è, respectivament.

Llovera va poder prendre ahir la sortida al segon pròleg.

tracking