Irineu Esteve i Carola Vila afronten la darrera cita del Tour de Ski

Irineu Esteve, ahir.

El Tour de Ski celebra avui la darrera prova, la segona cita a Val di Fiemme, amb la Pujada a Cermis, una cursa amb un primer circuit més pla, i una pujada final, per completar els 10 quilòmetres de traçat. Ahir es va disputar la primera cursa a Val di Fiemme, amb una distància de 15 km per als homes, i 10 per a les dones, amb les dues curses en sortida massiva. Irineu Esteve va ser 31è amb un temps de 43’57”8, a 2’26”6 del guanyador, el noruec Johannes Hoesflot Klaebo. Esteve és 30è en la general del Tour de Ski, amb 2h00’47”0, a 8’08”0 del líder, el noruec Klaebo. Pel que fa a Carola Vila, la fondista andorrana va ser 46a amb un crono de 33’48”4, a 3’57”1 de la guanyadora, la russa Natalia Nepryaeva. Vila ocupa la 47a posició a la general del Tour.