El MoraBanc reprèn la competició minvat per les absències

El MoraBanc Andorra reprèn la competició minvat per les absències i per algunes seqüel·les del darrer brot de Covid

El MoraBanc reprèn la competició minvat per les absències

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

No és la primera vegada que el MoraBanc Andorra ha de lluitar contra els elements o que es veu en la situació d’haver d’arremangar-se per lluitar contra algun imponderable més enllà del rival de torn. És, un cop més, el cas del partit d’aquesta tarda (19.15 h a Miribilla) davant d’un incipient Bilbao Basket, en un partit corresponent a la 17a jornada de la Lliga Endesa i amb els tricolors arrossegant dos partits de dèficit per la maleïda pandèmia. El recent brot que ha assotat la plantilla tricolor encara no ha fet net del tot, ja que tot i que han superat la malaltia i cinc d’ells hagin viatjat a la capital biscaïna, el seu estat físic no és el més desitjat. A més, a banda de no poder comptar amb el lesionat Jelinek, Morgan encara és positiu per Covid, Mekel es troba a Israel fent quarantena i Noua, tot i que ja tenia l’alta mèdica, s’ha hagut de quedar a Andorra per indisposició i seqüeles de la malaltia. “No és una situació fàcil però aquest grup ha demostrat moltes vegades que treu el caràcter en moments complicats”, va encertar a comentar Oriol Paulí abans de viatjar.

L’entrenador tricolor, Ibon Navarro, no va poder amagar que “tenim jugadors que han tornat bé, d’altres que han tornat malament i d’altres que no han tornat”, i va afegir que “serà molt difícil però tenim ganes de tornar a competir”. I és que, tot i fer només un entrenament col·lectiu i estar visiblement minvat, els 18 dies sense competir han rearmat al grup de Navarro, que sap que avui haurà de tirar de rotacions més que mai i intentar que tots els jugadors tinguin minuts i donin oxigen al parquet. “Hem d’intentar fer el mateix que l’any passat i tornar a allò que ens va sortir bé. Més rotació i reduir el temps de joc a pista”, va explicar el tècnic Ibon Navarro, en referència al brot que va afectar l’equip la temporada passada –encara amb més jugadors encomanats– i la bona reaparició que va experimentar.

El Bilbao, amenaça seriosa

El rival del MoraBanc Andorra, el Surne Bilbao Basket, es presenta al partit amb quatre baixes, dues per positius de Covid i la dels lesionats Jonathan Rousselle i Khyri Thomas, i amb una clara tendència a l’alça. “Els darrers cinc partits han mostrat la seva cara més competitiva i han sumat cinc victòries seguides a casa [Fuenla, Burgos, Obradoiro, Breogán i Gran Canària] i és un equip que es troba en un gran moment”, va assegurar Navarro. D’altra banda, Oriol Paulí va indicar que la victòria a Miribilla passa per “tornar a ser l’equip que som, sòlids en defensa, controlant el rebot i estant millor en atac”. L’aler gironí va comparar, en certa manera, l’enfrontament davant dels homes de negre amb el que van tenir a Lugo davant del Breogán. “És un equip que juga molt intens i que és perillós a camp obert, haurem d’estar molt intensos des de l’inici per evitar que ens passi, per exemple, el que ens va passar a Lugo”. En aquest sentit va afegir que “aquell partit ens pot servir de referència, ja que al Bilbao sembla que li passi el mateix que al Breogán, que quan juguen a casa i amb el seu públic, fa la sensació que les seves cistelles valguin més punts”.

BONA TENDÈNCIA A MIRIBILLA

El MoraBanc Andorra ha sumat tres victòries davant del Bilbao Basket en les seves darreres tres visites a Miribilla. La darrera, amb Senglin de superstar amb 30 punts i 35 de valoració.

tracking