L'FC Andorra cau a Madrid (3-1)

Els tricolors no han tingut cap opció contra el filial blanc

Un moment del partit

L'FCAndorra ha perdut 3-1 contra el Reial Madrid Castella i ha trencat la ratxa de quatre triomfs seguits a la Primera RFEF. Els tricolors han mostrat la seva pitjor cara i no han tingut cap opció d'endur-se la victòria.

Els tricolors no han entrat gens còmodes al partit i han estat els locals qui s'han fet amb el domini i qui s'han apropat amb més perill amb un tir de Peter i una altra arribada d'Álvaro. Els homes d'EderSarabiahan apujat línies, tot i no generar ocasions clares, però ha estat el filial blanc qui ha obert el marcador amb un gol deSantos.Miguelha centrat des de l'esquerra,Rattiha fet una centrada en fals en què no ha pogut atrapar la pilota, i el lateral madrileny ha obert el marcador al segon pal. Els tricolors no han pogut reaccionar, i el que ha acabat arribant ha estat el 2-0 abans del descans després d'una rematada d'Álvaro a la sortida d'uncòrneral tram final de la primera meitat.

A la represa, els tricolors han seguit sense mostrar les seves virtuts en cap moment, i els madrilenys han fet el 3-0 al minut 58.Arribasha fet una bona jugada individual per la dreta, i ha servit el gol en safata aMiguelGutiérrez, que no ha fallat a boca de canó. Les ocasions més clares hancontinuat sentpel filial blanc, i l'únic que han pogut fer els tricolors és maquillar el marcador amb el 3-1 d'Adri Vilanova a la sortida d'un córner al minut 89.

La competició s'atura ara lapròxima setmana, i els tricolors no jugaranfins al22 de gener, quan rebin el Costa Brava a l'Estadi Nacional.