Triomf de l'Atlètic Escaldes per situar-se com a colíder (1-3)

Una acció del partit d'ahir.RUBÉN CALVO / RC AUDIOVISUALS

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Atlètic Club d’Escaldes va arrencar l’any amb una victòria per 1-3 contra l’UE Santa Coloma que li permet situar-se com a colíder de la Lliga Multisegur Assegurances, empatat a punts amb l’Inter d’Escaldes (el vigent campió té un partit menys).

El duel entre colomencs i escaldencs era l’únic de l’11a jornada que va recuperar-se ahir, i es tracatava d’un matx directe on qui guanyés podria assaltar la primera posició. El primer a colpejar va ser l’Atlètic Escaldes, que va avançar-se al minut set gràcies a Bolívar, que va batre Silverio per sota les cames, i va ampliar diferències amb la diana de Garrido només quatre minuts després. Als 15 segons de la segona meitat, Faysal va tornar a posar els colomencs dintre del partit, però una expulsió de Sebas Bertran, i una nova diana de Bolívar al minut 62, van acabar sentenciant el matx pel conjunt escaldenc.

El cap de setmana vinent es disputarà la primera eliminatòria de la Copa Constitució, mentre que la Lliga Multisegur Assegurances torna els dies 19 i 20.

tracking