Tennis

Vicky Jiménez cau a la final del torneig de Bendigo (6-3 i 6-1)

Vicky Jiménez Kasintseva cau en dos sets contra Ysaline Bonaventure i es queda a prop del seu segon títol professional

Vicky Jiménez Kasintseva, amb el trofeu de subcampiona a Austràlia.BENDIGO TENNIS CENTRE

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva no va poder sumar el seu segon títol com a professional després de perdre la final del torneig ITF W60 Bendigo contra la belga Ysaline Bonaventure en dues mànegues (3-6 i 1-6). La tennista del Principat arribava a la seva tercera final després de mostrar una bona línia de joc al llarg de tota la setmana, però la belga de 27 anys, actual número 235 del món i amb 11 títols al seu palmarès, va acabar imposant la seva experiència i es va endur la victòria a terres australianes.

El duel va arrencar amb Bonaventure trencant-li el servei a Jiménez Kasinstseva i agafant una primera diferència de 0-2. La jove tennista va poder defensar el següent servei, però va veure com la belga encarrilava la primera mànega amb un nou break que situava l’1-4. L’andorrana va respondre amb un altre trencament per acostar-s’hi, però Bonaventure va acabar tancant el primer set 3-6 després de prendre-li, de nou, el servei a Vicky Jiménez. A la segona mànega, no va haver-hi gaire història, i tot i que l’andorrana va posar-se 1-0 després de fer-li un break a la belga, després no va poder defensar cap dels seus serveis i va acabar caient 1-6.

Després de caure, la jove tennista va manifestar que “volia guanyar però no ha estat el meu millor dia”, i va afegir que “estic feliç d’haver jugat bé al llarg de tota la setmana, i espero fer-ho millor en el proper torneig, la prèvia de l’Open d’Austràlia”. Sobre el futur, Vicky Jiménez Kasintseva va assenyalar que “l’objectiu és arribar al Top-100 de la WTA, poder guanyar algun títol més, i un partit en un Grand Slam, però sobretot, vull seguir aprenent i progressant”.

Tot i la desfeta a terres australianes, el subcampionat al torneig ITF W60 Bendigo farà que la tennista andorrana torni a fer un gran salt al rànquing mundial de la WTA i es quedi a tocar de les 200 millors tenistes del món, ja que a la propera actualització de la classificació passarà a ocupar el lloc 202. Això suposarà un ascens de 53 places respecte al rànquing amb què va tancar la temporada 2021, i serà també la millor classificació de la seva carrera.

ZAKHAROVA SERÀ LA PRIMERA RIVAL A L'OPEN D'AUSTRÀLIA

La russa de 19 anys Anastasia Zakharova serà la primera rival de Vicky Jiménez Kasintseva a la fase prèvia de l’Open d’Austràlia. La qualificació va arrencar la matinada passada, però l’andorrana no entrarà en acció fins aquesta propera matinada en un horari encara per confirmar. La seva rival ocupa actualment el número 220 del rànquing mundial, i ha guanyat cinc títols a la seva carrera, l’últim, l’ITF de Kazan (Rússia), el 2020. Aquesta setmana passada havia disputat el torneig ITF de Traralgon, on va caure als quarts de final. La prèvia consta de tres rondes, i si Vicky Jiménez Kasintseva guanyés els tres partits, accediria al quadre principal. En cas de passar la primera eliminatòria, la seva rival sortiria del duel entre Kamilla Rakhimova (vuitena cap de sèrie de la prèvia i número 120 del món) i Gabriela Lee.

tracking