Carla Mijares acaba 23a a l'eslàlom de Zell am See

És el seu millor resultat en una prova del circuit continental

Carla Mijares durant la competició a Àustria.SKILV

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carla Mijares va aconseguir ahir el millor resultat de la seva carrera en una prova de la Copa d’Europa després d’acabar en 23a posició a l’eslàlom celebrat a l’estació austríaca de Zell am See. Tot i arrencar endarrerida amb el dorsal 61 de les participants, l’esquiadora va tancar la primera mànega amb la 30a posició i després de cloure la segona de les baixades amb el 21è millor temps, va ser la 23a global amb un registre final d’1’29”25, a 4”72 de la vencedora, que va ser la suïssa Aline Danioth.

Amb aquest 23è lloc, Mijares va superar el seu anterior millor resultat en una prova de Copa d’Europa, que va ser a l’eslàlom de Vaujany del 9 de gener de l’any passat, on la jove esquiadora va acabar en 28a posició i va sumar els primers punts per a la general de la Copa d’Europa.

L’entrenador de la FAE, Josh Alayrach, va valorar l’actuació de Mijares i va assenyalar que “ha fet una gran primera mànega i a la segona els nervis li han fet una mica de mala passada”, i va afegir que “estem contents del fet que segueixi així perquè té un gran esquí per poder estar al davant de tot”.

tracking