El VPC aprofita l'efecte 'Xepi' i supera el Toulouse

Des de l’arribada del tècnic, l’equip revifa amb dos triomfs seguits

El VPC Andorra, en un partit d'aquesta temporada.FERNANDO GALINDO

En un partit amb clarobscurs i amb alguns moments de destensió, el VPC Andorra va superar ahir el Toulouse Laland a l’Estadi Nacional i es va apuntar la segona victòria consecutiva (37-29) des que Jonathan Xepi García va tornar a agafar les regnes de l’equip. A més, el d’ahir és el tercer triomf seguit a casa i l’equip tricolor és ja cinquè a la classificació del grup 2 del Campionat Territorial d’Honor amb 24 punts.

Els tricolors van començar el partit amb algunes errades que van permetre al Toulouse avançar-se 3-7. Després d’un intercanvi de penalitats, un assaig de Befile i una transformació de Sebas Barrera van deixar el 23-16 amb què es va marxar al descans. Amb la igualtat regnant, novament Befile i Barrera, amb un assaig i la següent transformació, van deixar el marcador definitiu a falta de sis minuts per al final. El tècnic, Xepi García, es va mostrar “molt content per la victòria i la bona dinàmica del grup” però va avisar que “hem de millorar i corregir moltes coses si volem aspirar a més”.