Pequín 2022

Maeva Estévez pateix una lesió al genoll als Jocs

La surfista ha tingut una petita commoció al cap i ha de fer repòs

Maeva Estévez ha caigut en la primera baixada dels Jocs

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Maeva Estévez ha patit una distensió al lligament lateral extern al genoll per la caiguda durant la primera baixada de la qualificació que l'ha obligat a retirar-se en l'estrena als Jocs Olímpics de Pequín. La surfista no necessitarà operació però ha de fer repòs per la commoció lleu en colpejar-se al cap en la caiguda, segons ha explicat el gerent de la FAE, Carles Visa.

Estévezha tingut una primera caiguda en iniciar la prova i ha pogut continuar però al tram final ha tornat a anar per terrai s'ha fet mal al genoll dret. Els serveis mèdics l'han atès primer a les instal·lacions de surf de neu, i posteriorment l'han hagut de traslladar a l'hospital. La surfista ja no ha pogut disputar la segona baixada ni més eliminatòriesi s'ha hagut d'acomiadar en la que era la seva estrena en una cita olímpica per les lesions que ha patit.

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) ha publicat a les xarxes socials missatges de suport a Maeva Estévez on informa que "es troba descansant i en bona forma". L'entitat assenyala que la caiguda que ha patit avui la surfista andorrana "només ha estat un petit graó més per aconseguir ben aviat moltes victòries, no només en l’esport sinó a la vida".

tracking