El Morabanc perd davant el Partizan per 95 a 70

Els tricolors aguanten 25 minuts però cauen contra un dels favorits a guanyar l’Eurocup

Aleksa Avramovic penetrant davant de Víctor Arteaga i Oriol Paulí.PARTIZAN

El MoraBanc Andorra va caure a la Sala Pionir contra el Partizan per 95 a 70 en un duel en què els locals van fer valer la seva profunditat de plantilla i la qualitat contra uns tricolors, de nou en quadre per les lesions, amb una rotació de només vuit jugadors per les molèsties de Moussa Diagne a l’esquena, i l’absència encara, tot i haver viatjat, de Gal Mekel sobre el parquet. Amb la derrota, el MoraBanc se situa en sisè lloc (classificat per a vuitens, però sense factor camp) amb sis victòries i sis derrotes a falta de sis partits per acabar la fase de grups de l’Eurocup.

Tal com es preveia, el Pionir va començar pressionant i fent de sisè home, una energia que el Partizan va aprofitar per obrir un primer forat d’11 a 5 davant d’uns tricolors que resistien gràcies a Clevin Hannah. Els tricolors, justos d’efectius, van mantenir-se dins del partit tot i alguns moments de desconnexió defensiva, però una embranzida final dels locals va deixar el duel 24 a 16 al final del primer quart.

El MoraBanc era esclau de la seva falta d’encert exterior davant d’un Partizan que començava a endollar-se i intentava trencar el matx. Els tricolors feien la goma però s’enganxaven al duel com aquell ciclista que esgota les opcions perquè el seu rival no marxi, però els serbis no eren un rival més i guiats per un dominador Lessort van arribar 45 a 35 al descans tot i una última cistella d’Arteaga sobre la botzina.

A la represa, una bona arrencada de Nakic i Hannah amb cinc punts cadascun va situar l’equip a sis punts (52-46), però liderats per Ladey, els serbis van trencar el partit al final del tercer període 15 amunt (69-54). El Partizan va arrencar l’últim període marxant 20 amunt, tot i que el MoraBanc es va situar a deu punts (76-66), però Llovet va ser eliminat per protestar una falta inexistent que li havien assenyalat i el Partizan va aprofitar-ho per acabar de donar el cop definitiu i segellar la victòria davant de la seva afició.

Els tricolors tornen a centrar-se ara en l’ACB i sense passar pel país marxaran directament cap a Galícia per enfrontar-se dissabte al Monbus Obradoiro a Santiago de Compostel·la.