jocs olímpics d'hivern

Cande Moreno queda fora del descens

L’esquiadora andorrana, amb el dorsal 32, va perdre el control i va sortir de la pista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A Cande Moreno no la va acompa­nyar la sort a la segona presència als Jocs Olímpics de Pequín. L’esquiadora andorrana no va poder completar la baixada al gegant i va quedar fora de la competició a la primera mànega. Fins a l’hora de l’ensurt, l’andorrana estava fent una bona baixada i, en cas d’haver caigut –afortunadament no va ser així– s’hauria pogut fer mal. Moreno va reconèixer que “em queda una espineta clavada” i que “és una llàstima perquè aquestes oportunitats només es presenten cada quatre anys”.

Amb el dorsal 32, Moreno no va poder finalitzar la cursa després que perdés el control entre el tercer i quart parcial i sortís de la pista. L’andorrana va aconseguir neutralitzar la situació i va evitar la caiguda. La cursa i la medalla d’or la va guanyar la suïssa Corinne Suter amb 1’31”87 i les italianes Sofia Goggia i Nadia Delago van completar el podi amb el segon i el tercer lloc, respectivament.

Moreno va explicar després de la prova que “de la cursa em quedo amb el que és positiu, que ha sigut l’actitud que he tingut, l’esquí que he fet gran part de la baixada fins que he tingut aquell ensurt”. En aquest sentit, va comentar que està “contenta d’haver-ho salvat perquè anava ràpid i si m’hagués caigut em podria haver fet mal. Així que, bé, he gaudit la baixada fins aquell punt. Estic contenta, és una llàstima perquè volia haver-ho fet bé”. La participació de l’andorrana clourà demà amb la combinada a dos quarts de quatre de la matinada hora andorrana, en què espera rescabalar-se del resultat del gegant. Avui prendrà part en el descens d’entrenament de la combinada.

Cande Moreno, durant la cursa d'ahir.

tracking