Brot de covid a l'FC Andorra

El club anuncia la detecció de set casos de coronavirus a la plantilla i el partit que s’havia de jugar a Linares s’ajorna

Marc Fernández, agenollat a terra, es lamenta d'una de les oportunitats perdudes durant el partit de diumenge.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va comunicar ahir la detecció de set casos positius de covid-19 a l’equip que fa que –al vespre va arribar la confirmació oficial– quedi ajornat el partit que havia de disputar diumenge a Linarejos davant el Linares Deportivo. El club va informar que dilluns i dimarts els jugadors afectats ja van quedar aïllats en donar positiu al test d’antígens que han de passar rutinàriament cada setmana i ahir mateix es van confirmar els set casos, després de les proves TMA/PCR que es van realitzar.

Segons subratlla l’entitat, “els afectats, asimptomàtics o amb símptomes lleus, es troben aïllats als seus domicilis, seguint el protocol establert per les autoritats sanitàries del país”. Si tot evoluciona amb normalitat, els afectats ja es podran afegir al treball amb el grup dimarts vinent, ja que haurien passat els set dies corresponents des de l’inici del contagi i, per tant, de l’aïllament. L’FC Andorra va informar la Federació Espanyola (RFEF) de la situació i el club va saber al vespre que, tal com apuntava la lògica, el partit contra el Linares que s’havia de disputar diumenge a les 17.00 hores queda ajornat oficialment i s’haurà d’encabir en el calendari una nova data. Mai és del gust de ningú una contingència d’aquesta mena però des del club es lamenta l’infortuni de l’arribada del brot de contagis ja que, malgrat caure a l’Estadi Nacional contra el Vila-real B al darrer partit, l’equip es mostra en una dinàmica sensacional durant les darreres jornades. Consideren que aquesta petita frenada obligada no arriba en bon moment i que l’equip estava mentalitzat per rescabalar-se al camp del Linares de la derrota davant el filial groguet. El vessant positiu és que es podrà guanyar una setmana més de cara a les recuperacions del jugadors lesionats, Marc Pedraza, Carlos Martínez i Roger Riera.

Sarabia i Vilanova, sancionats

D’altra banda, el comitè de competició de l’RFEF va castigar amb dos partits de sanció l’entrenador tricolor, Eder Sarabia, i amb un Adrià Vilanova per les seves expulsions contra el Vila-real B. L’FC Andorra va presentar al·legacions a l’expulsió del tècnic en considerar que Sarabia ja estava dret en el moment de l’acció, que va mantenir una conversa tranquil·la amb l’assistent i que en cap cas es va dirigir a l’àrbitre principal i, ni de bon tros, amb els braços aixecats. El comitè no ha atès el recurs de l’equip tricolor i va posar els dos partits de sanció al tècnic, un cop visualitzades les imatges presentades per l’Andorra, refermar-se en el fet que Sarabia “es dirigeix de forma reiterada a l’assistent, gesticulant amb el braç dret”, i que la protesta “perfectament podria referir-se a una decisió arbitral anteriorment adoptada a la presa de les imatges”. Per part seva, Adrià Vilanova va ser sancionat amb un sol partit per veure la targeta vermella directa a les acaballes del partit en etzibar una dura entrada a la cuixa del jugador del Vila-real Diego Collado, amb qui van tenir més que paraules.

tracking