futbol sala

Derrota de l'Enfaf Construccions Modernes a Salou (6-4)

L’Enfaf Construccions Modernes va perdre 6-4 a la pista del Salou FS a la 17a jornada de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. Brayan Pinto va avançar els tricolors, però els tarragonins, que ocupen la segona posició, van remuntar abans del descans. A la represa, Omar Debboun va situar el 2-2 al marcador, però els locals van agafar dos gols de renda. Un gol de Pol en pròpia porta va tornar a posar els tricolors dins del partit amb el 4-3 a falta de quatre minuts per al final, però el Salou va sentenciar amb dues dianes més, i Brayan va fer el definitiu 6-4.

L’Enfaf Construccions Modernes es troba a mitja taula en desena posició amb 15 partits en 16 duels disputats. Els tricolors rebran dissabte vinent el CFS Linyola al pavelló de L’Aldosa.