Els equips de Primera RFEF, citats a Madrid

Fuchs Sports retira a Footters els drets d’emissió dels partits i es preveu una reunió cabdal

L'RFEF acollirà una reunió amb tots els clubs de la Primera RFEF, inclòs l'FC Andorra.RFEF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conflicte audiovisual entre Footters, plataforma encarregada fins ara de retransmetre els partits de l’FC Andorra i la resta d’equips de la Primera RFEF, i Fuchs Sports, la propietària dels drets, ha esclatat a les mans de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF). De manera unilateral, Fuchs Sports va anunciar ahir en un comunicat que Footters deixarà de retransmetre els partits de Primera RFEF i que, des d’aquest cap de setmana, tots els enfrontaments s’oferiran a la seva plataforma fuchs-sports.com. L’RFEF, que presideix Luis Rubiales, s’ha vist enmig del conflicte i ha citat tots els equips de la categoria en una reunió a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid) que esdevindrà cabdal per conèixer en què pot afectar l’FC Andorra, en l’àmbit econòmic, aquesta nova mesura.

Jaume Nogués, director general del club tricolor, serà el representant de l’entitat a l’esmentada reunió, en què s’han de tractar com a principals temes els drets de retransmissió i l’“incompliment d’aquests drets” per part “de cinc clubs”, tal com va anunciar la mateixa Federació Espa­nyola. I és que el Dux Internacional de Madrid, el San Sebastián de los Reyes, el Linense, el Rayo Majadahonda i el Linares han decidit fer la guerra pel seu compte i, contraris a la cessió de drets a l’RFEF, han fundat l’Associació de Clubs de Futbol de Tercera Categoria Nacional. Un moviment que ha causat l’enuig de Rubiales i la Federació Espanyola i que els ha obligat a citar els clubs de Primera RFEF per analitzar la situació. L’FC Andorra no queda afectat a priori en cap situació i resta a l’expectativa en la cita d’aquesta tarda i desconeix, hores d’ara, quin impacte pot tenir. El que sembla clar és que el repartiment dels drets haurà de patir un canvi i, depenent del que decideixi Rubiales amb els cinc clubs dissidents, també podria quedar afectada la competició en l’àmbit esportiu, ja sigui per a aquesta temporada o la vinent.

L'FC ANDORRA CAU AL TERCER LLOC DE FORMA PROVISIONAL

La victòria de l’Albacete al camp del Reial Madrid Castella (0-1) i l’empat del Vila-real B al feu de la UE Costa Brava (0-0) ha fet que l’FC Andorra perdi de manera provisional la condició de líder del grup 2 de Primera RFEF i caigui a la tercera plaça. Tant l’equip manxec com el filial groguet van recuperar, així, els partits que tenien pendents i amb els punts sumats (49 l’Alba i 47 el Vila-real) releguen els tricolors a la tercera plaça. Ara, però, és l’Andorra qui depèn de si mateix per recuperar el lideratge, ja que encara manté un partit menys que la resta, el que es disputarà el 16 de març al camp del Linares a dos quarts de nou del vespre.

tracking