automobilisme

Marc Solsona, a punt per iniciar la temporada de la consolidació

El pilot, que estrena segona temporada al programa de l’ACA, debuta a Alcover

Marc Solsona afronta una temporada molt important a la seva carrera.ACA ESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Solsona iniciarà aquest cap de setmana la segona temporada com a membre del programa de Joves Pilots de l’ACA, un curs que hauria de significar el de la consolidació de la seva formació i progressió a la disciplina de muntanya. El jove pilot disputarà pràcticament totes les proves del Campionat de Catalunya, però el seu calendari també inclou la participació en una prova del Campionat de França de primera divisió (Sabran) i la prova andorrana de segona divisió (Arinsal).

Tot i la seva exigència, Solsona i l’equip de l’ACA s’han marcat com a objectiu aconseguir victòries a la categoria CM Promoció del Català. De fet, el jove pilot andorrà afronta amb tota la il·lusió la imminent prova, que inicia la temporada dissabte vinent a Alcover i obre el calendari català de muntanya. La prova, amb un recorregut de quatre quilòmetres, és un traçat encara desconegut per a Solsona i el primer contacte de la temporada amb la competició.

El pilot explica que està “molt il·lusionat per engegar el 2022 i content de la feina feta durant la pretemporada”. A més, va afegir que “serà un any exigent amb calendari molt complet. Ja estic més còmode amb el monoplaça i la feina feta fins avui amb l’equip de Pep Motor em dona molta confiança de cara a la primera prova”. Per part seva, Toti Sasplugas, secretari general de l’ACA, va apuntar que “aquesta temporada serà molt més exigent per a ell, ja afronta la segona temporada i ja esperem resultats destacats en les proves del Català. L’exigència serà màxima”.

tracking