Esquí Alpí

Alexander Steen Olsen s'imposa a Soldeu i a la Copa d'Europa d'eslàlom

Àlex Rius ha estat el millor esquiador andorrà amb una 32a posició

Alexander Steen Olsen durant la prova d'avui a Soldeu

Alexander Steen Olsen durant la prova d'avui a SoldeuFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El noruec Alexander Steen Olsen ha guanyat la final de la Copa d'Europa d'eslàlom en una excitant jornada a la pista de l'Avet de Soldeu. Amb un crono final d'1'45"11, Olsen s'ha imposat per davant del català Quim Salarich que ha fet una cursa sensacional amb un temps d'1'46"62 i del tercer classificat, l'austríac Joshua Sturm, amb +1"52. Pel que fa a la representació andorrana, el millor ha estat Àlex Rius que ha acabat en la 32a posició amb 1'54"98, a 9"87 del vencedor i Xavi Cornella, 36è, ha finalitzat amb 1'58"02, a 12"91X d'Steen Olsen.

Axel Esteve i Bartumeu Gabriel no han completat la segona baixada de la primera jornada de competició. Els esquiadors andorrans recuperen el protagonisme demà a l'Avet de Soldeu amb la presència de Joan Verdú a la final del gegant masculí, i a l'Àliga del Tarter, es disputarà el descens femení amb Cande Moreno, Jordina Caminal i Jéssica Núñez.

Sorteig públic de dorsals de l'eslàlom masculí

L'Abarset del sector El Tarter de Grandvalira ha acollit aquest dimarts una cerimònia lúdica amb espectacle de llums i animacions diverses per cloure la primera jornada de competició, segons informa l'organització en un comunicat. Així mateix, s'ha celebrat un sorteig de dorsals obert a tots els públicsdels 15 primers classificats de la prova d’eslàlom gegant masculí que tindrà lloc dema a la pista

Avet de Soldeu.

Per part dels esportistes andorrans, Joan Verdú sortirà amb el dorsal 6 i Cande Moreno amb el dorsal 17. També participaran Bartumeu Gabriel (68) i Jordina Caminal (58) i Jèssica Nuñez (59).

Les proves han començat avui

Entrega dels dorsals sortejats a l'Abarset

tracking