taekwondo

Naiara Liñán es proclama campiona de Catalunya sub 21 en pes mosca

Naiara Liñán.

Naiara Liñán va proclamar-se campiona de Catalunya sub 21 en pes mosca (entre 46 i 49 quilos) després de superar a la final la competidora catalana Erika Babiano, del Choi’s Vilafranca. La lluitadora del Taekwondo Club Andorra va endur-se l’or en un podi que van completar Alícia Serrano (Won’s Barcelona) i Sandra Gazquez (Balmes Rubí), amb un bronze compartit.

Aquesta no va ser l’única medalla en el campionat, ja que en categoria cadet, el Taekwondo Club Andorra va aconseguir quatre metalls més amb una plata i tres bronzes. L’argent va ser per a Ariadna Valdívia, que va caure a la final del pes gall (entre 33 i 37 quilos) davant de la lluitadora del Corbera Lina Adouni. En aquesta mateixa classe, Isona Liñán va perdre a les semifinals i es va acabar penjant la medalla de bronze. De la seva banda, Ana Vázquez també va acabar tercera al pes mitjà femení (entre 51 i 55 quilos), mentre que l’altre bronze del Taekwondo Club Andorra va ser per a Laia Badia, que va aconseguir el metall al campionat de pes ploma (entre 37 i 41 quilos) després de perdre el combat corresponent a les semifinals. Per últim, Sedik Bobekar va ser quart després d’haver-se de retirar per una lesió al canell quan ja havia guanyat tres combats.