Futbol

Oportunitat perduda a Linares (3-1)

L’FC Andorra es queda sense lideratge després de caure en un mal duel a Andalusia

Un instant del partit disputat ahir a Linarejos.Linares deportivo / five o'clock

L’FC Andorra va deixar escapar l’oportunitat de tornar a situar-se líder de la Primera RFEF després de perdre 3 a 1 al camp del Linares en un duel en què els tricolors s’havien avançat als deu minuts amb una diana de Marc Fernández. Els andalusos, però, van capgirar el partit en sis minuts bojos a la represa i van sentenciar el duel al tram final, quan Sarabia havia cremat totes les naus a la recerca de la diana de l’empat.

El duel va seguir el guió previst des de l’inici amb l’FC Andorra dominant cercant d’un gol que va arribar ben d’hora gràcies a una diana de Marc Fernández al minut 11. L’extrem va aprofitar una bona jugada d’Eudald Vergés per l’esquerra (el Linares va demanar falta ofensiva), per obrir la llauna amb una bona rematada després de la centrada del lateral. Els locals van respondre amb una ocasió de Carcedo treta per Josele i van fer un pas endavant a la recerca de l’empat, com amb l’1 contra 1 d’Hugo Díaz contra Josele que el davanter local va desaprofitar incomprensiblement, i que van treure entre el travesser i el porter murcià. L’FC Andorra, però, va poder tallar la rauxa andalusa, i Ivan Gil va tenir el 0 a 2 amb una rematada llunyana en un duel que va arribar 0 a 1 al descans.

A la represa, el matx va tenir un intercanvi de cops que va beneficiar els locals amb sis minuts bojos. Primer, Carnicer va culminar una jugada col·lectiva per fer l’empat, i després Carracedo va capgirar el duel amb un xut espectacular des de fora de l’àrea que va sorprendre Josele i que va significar el 2 a 1 per al Linares. Sarabia va moure la banqueta intentant salvar, almenys, un punt, i va estar a punt de fer-ho Marc Fernández, tot i que el que va acabar arribant va ser el 3 a 1 d’Etxaniz pels locals al tram final quan els tricolors estaven bolcats cercant l’empat.

L’FC Andorra viatjarà ara directament a Palma de Mallorca, on diumenge al migdia s’enfrontarà a l’Atlètic Balears amb l’objectiu de seguir a la part alta.